Πανηγυρίζει η ιερά μονή των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου πανηγυρίζει η Ιερά Μονή των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης τη μνήμη των Εφόρων και Προστατών της. Με την ευκαιρία αυτή, την παραμονή της εορτής, Κυριακή 14 Ιουλίου, στις 7:30 το απόγευμα θα τελεσθεί πανηγικός εσπερινός χοροστατούντος του  Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακαρίου. Ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Για την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης της Αθληφόρου ο κ. Μακάριος θα μεταβεί στο ομώνυμο παρεκκλήσιο της ενορίας της Αμμουδιάς, όπου την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα θα χοροστατήσει κατα την ακολουθία του εσπερινού, ενώ ανήμερα της εορτής θα προεξάρχει της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας.
Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου και ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, την Παρασκευή 19 Ιουλίου ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου θα τελέσει τον πανηγυρικό εσπερινό στις 7:00 στην εορτάζουσα ενορία της Φαιάς Πέτρας και στις 8:00 στην εορτάζουσα ενορία του Αχλαδοχωρίου. Το Σάββατο 20 Ιουλίου θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Λιμνοχωρίου.
Τέλος, την Κυριακή 21 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγκίστρου. 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 10 Ιουλ. 2019 - 14:58