Αγιασμό στην κατασκήνωση του «Αποστόλου Παύλου» θα τελέσει ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος

Ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα θα τελέσει τον αγιασμό στην κατασκήνωση του «Αποστόλου Παύλου» για την έναρξη της Δ΄ περιόδου αγοριών Γυμνασίου-Λυκείου και , στη συνέχεια, στις 8 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ακριτοχωρίου με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Μάγαρας.
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Σιδηροκάστρου τη μνήμη της ομώνυμης Αγίας. Με την ευκαιρία αυτή, την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος, και ανήμερα της εορτής πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Μακαρίου.
Για την εορτή του Αγίου Παντελεήμονος ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει αποβραδίς στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Γονίμου στις 7:30, και ανήμερα θα προστεί της Θείας Λειτουργίας στην εορτάζουσα ενορία της Οδηγήτριας.
Το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και κουρά νέας μοναχής στο εξωκλήσι του Προφήτου Ηλιού Κάτω Ποροΐων. Αργότερα, στις 7 θα μεταβεί στην ενορία του Νεοχωρίου για την εορτή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου.
Την Κυριακή 28 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Στρυμονοχωρίου.

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 18 Ιουλ. 2019 - 15:57