Ο Δήμος Σερρών προσφέρει δωρεάν επιμόρφωση στους πολίτες

Οι ατελείωτες ώρες εγκλεισμού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μπορούν να μετατραπούν σε μια λαμπρή ευκαιρία απόκτησης νέων γνώσεων και δεξιοτήτων. Ο Δήμος Σερρών σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά τον άπλετο ελεύθερο χρόνο με δωρεάν εκπαίδευση και κατάρτιση.

Ενδυναμωθείτε ψυχολογικά με την ένταξη σας σε ομάδες υποστήριξης, που εποπτεύονται μερικώς από ειδικούς εντελώς δωρεάν.

Η VELLUM Global Educational Services, EΛΛHNIKA KENTPA ΔIA BIOY MAΘHΣHΣ (EΛ. KE. ΔI. M.) ΜΕ KΩΔ. AΔ. 2000453, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των περιστάσεων και τις δυσκολίες, που περνούν οι χειμαζόμενοι πολίτες, εξαιτίας της πανδημίας, παρέχει εντελώς δωρεάν τα παρακάτω μηνιαία προγράμματα επιμόρφωσης διάρκειας 70 ωρών, έτσι ώστε οι στιγμές του αναγκαίου κατ´οίκον περιορισμού να συνδυαστούν με την μέθεξη στην ψυχολογική γνώση και κατάρτιση.

Σε ποιους απευθύνεται:
Σε όλους τους πολίτες του Δήμου Σερρών. Θα τηρηθεί όριο 200 συμμετεχόντων ανά σεμινάριο (οι 200 πρώτες ορθές και πλήρεις αιτήσεις).

Δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο σεμινάριο κατ´ άτομο.

Έναρξη σεμιναρίου: 15/04/2020 – Λήξη: 15/05/2020.

Τρόπος διδασκαλίας: Ασύγχρονη εκπαίδευση, δωρεάν ψηφιακό υλικό για μελέτη.
Προαιρετικές Διά ζώσης συναντήσεις εφόσον κριθεί απαραίτητο από τον διδάσκοντα.

Ομάδες υποστήριξης: Επιτρέπονται οι συνομιλίες υποστήριξης σχετικά με ζητήματα που αφορούν την επιδημία, σύμφωνα με τους κανόνες της κοινότητας. Εβδομαδιαία υποστήριξη από ειδικούς ψυχικής υγείας, συμβούλους, coaches και ειδικούς.

Διάρκεια Κατάρτισης: 70 ώρες

Βεβαίωση: Ναι από το ΚΕΔΙΒΙΜ της Vellum.

Άλλα προνόμια:
Εκπτωτικές πολιτικές σε μελλοντικά επιλεγμένα προγράμματα επιμόρφωσης. Η αξιοποίηση των παρεχόμενων εκπτώσεων είναι προαιρετική και δεν επηρεάζει την ένταξη στις δωρεάν ομάδες. Η ενημέρωση για τις εκπτώσεις σε επιμορφωτικά προγράμματα της VELLUM ή άλλων συνεργαζόμενων φορέων θα γίνουν μέσω email ή τηλεφώνου, που δηλώνει στην αίτηση του ο υποψήφιος σύμφωνα με την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων.

https://freestudies.gr/formser.php

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 29 Μαρ. 2020 - 12:52