Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Συνεδριάζει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών. Η συνεδρίαση θα γίνει στο δημαρχιακό κατάστημα Σερρών, στις 12μ. Τα θέματα που θα συζητηθούν έχουν ως εξής:                                                                                                                                                                       
-   Άσκηση  ή  μη ένδικων μέσων  κατά   της  με  αριθμό  Α 1770/2019  απόφασης  του  Α΄ Τμήματος του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία διορθώνεται η με αριθμό Α2029/2018 απόφαση του ιδίου Δικαστηρίου, σχετικής με την αριθμό καταχωρ.  253/27-4-2015 αγωγή της Αλεξάνδρας Μουζάκη του Στυλιανού, κατά του Δήμου Σερρών. 
-  Άσκηση ή  μη ένδικων μέσων κατά  της  με αριθμό 1200/2019  απόφασης  του  Α΄ Τμήματος του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, σχετικής με την αριθμό κατάθεσης ΑΓ 670/19-11-2015 αγωγή της Αλεξάνδρας Μουζάκη του Στυλιανού, κατά του Δήμου Σερρών, ως καθολικού διαδόχου του καταργηθέντος Δήμου Καπετάν Μητρουσίου.                                                                                                                                 
-  Ορισμός   Δικηγόρου   προκειμένου   να  παραστεί  και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, σε συνεδρίαση για την εκδίκαση: 1) της με αριθμό καταχώρησης ΠΡ 211/18-4-2018 προσφυγή του Ραμαντάνογλου Ανδρέα του Δημητρίου και 2) της με αριθμό καταχώρησης ΠΡ 209/18-4-2018 προσφυγή της Ραμαντάνογλου Χαρίκλειας του Αποστόλου, κατά του Δήμου Σερρών.
- Διαγραφή   οφειλετών  από  τους  χρηματικούς  βεβαιωτικούς   καταλόγους  του Δήμου, δημοτών μας, πράξεων βεβαίωσης δημοτικών φόρων, τελών δικαιωμάτων, εισφορών, προστίμων κ.λ.π. από τους εμφανιζόμενους ως οφειλέτες, λόγω λανθασμένης εγγραφής ως προς το πρόσωπό τους.   
-  Διαγραφή   οφειλετών   από   τους   χρηματικούς   βεβαιωτικούς    καταλόγους   του Δήμου, δημοτών μας, πράξεων βεβαίωσης δημοτικών φόρων, τελών δικαιωμάτων, εισφορών, προστίμων κ.λ.π. από τους εμφανιζόμενους ως οφειλέτες, λόγω λανθασμένης εγγραφής ως προς το πρόσωπό τους.        
-  Έγκριση  της  υπ΄ αριθμ. 76/2019  μελέτης   της   Διεύθυνσης   Τεχνικών   Υπηρεσιών   του Δήμου Σερρών, καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτής, κατάρτιση των όρων διακήρυξης και της περίληψης και συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: “Συντήρηση και αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων Δήμου Σερρών έτους 2019”, προϋπολογισμού 200.000,00G με Φ.Π.Α. 24%. 
-  Έγκριση   του   πρακτικού  3  της  επιτροπής  διαγωνισμών  ελέγχου  των   δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο “Προμήθεια – Εγκατάσταση προκατασκευασμένου συνθετικού τάπητα στίβου Δημοτικού Σταδίου Σερρών”, προϋπολογισμού 409.500,00 G χωρίς Φ.Π.Α. & 507.780,00 G με Φ.Π.Α και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.
-  Έγκριση  πρακτικού  κατακύρωσης του αποτελέσματος ανοικτού ηλεκτρονικού  διαγωνισμού  (με χρήση του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) ανάθεσης της σύμβασης του έργου «Εκσυγχρονισμός Αυτοκινητοδρομίου Δήμου Σερρών», προϋπολογισμού 450.000,00G με Φ.Π.Α., με αύξων αριθμό διαγωνισμού στο  Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. «83282».                                 
-  Εγκριση  πρακτικού  αξιολόγησης προσφορών συνοπτικού διαγωνισμού ανάθεσης της σύμβασης του έργου “ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ Δ.Κ. ΛΕΥΚΩΝΑ (Β΄ ΦΑΣΗ)”.                                                                                                                                                            
- Έγκριση  του   πρακτικού   3  της   επιτροπής   διαγωνισμών   ελέγχου   των  δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινών αναδόχων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την “Προμήθεια λαμπτήρων, ηλεκτρολογικού υλικού, φωτιστικών σωμάτων και εορταστικού φωτισμού, για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Σερρών, έτους 2019”, προϋπολογισμού 96.148,00 G χωρίς Φ.Π.Α. και 119.223,52 G με Φ.Π.Α. και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.  -Έγκριση  του  πρακτικού 3  της  επιτροπής  διαγωνισμών  ελέγχου   και   αξιολόγησης   των δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια άλατος αποχιονισμού, έτους 2019, για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών, προϋπολογισμού 27.000,00G χωρίς Φ.Π.Α., με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με βάσει την τιμή  και ανάδειξη οριστικού αναδόχου. 
- Έγκριση  των  πρακτικών 1 και 2 της επιτροπής  διαγωνισμών ελέγχου και αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού, για την παροχή υπηρεσιών «Προληπτικοί καθαρισμοί εύφλεκτων περιοχών των Τ.Κ. Ορεινής και Άνω Βροντούς», προϋπολογισμού 16.450,00G με Φ.ΠΑ. και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.                                            
- Έγκριση  του  πρακτικού 1  της  επιτροπής  διαγωνισμών  ελέγχου  και  αξιολόγησης  των δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού, για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο “Εφαρμογές και σήμανση τουριστικών τοποσήμων και μνημείων”, προϋπολογισμού 24.193,55 G χωρίς Φ.Π.Α. και 30.000,00 G με Φ.Π.Α. και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.                                                                                    
- Ακύρωση της υπ΄ αριθ. 265/2019 ΑΟΕ με θέμα «Έγκριση των πρακτικών 1 και 2 της επιτροπής διαγωνισμών ελέγχου και αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών της διαπραγμάτευσης για το τμήμα Α της 2ης ομάδας της προμήθειας “Είδη πληροφορικής και επικοινωνιών”, προϋπολογισμού 31.944,00 G χωρίς Φ.Π.Α., σε συνέχεια του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου», ματαίωση της ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας διαπραγμάτευσης, έγκριση της υπ΄ αριθμ. 7/2019 νέας μελέτης του Τμήματος Μηχανογράφησης του Δήμου Σερρών, καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτής, κατάρτιση των όρων διακήρυξης και της περίληψης, για την ανάδειξη προμηθευτή για την προμήθεια: “Ειδών τεχνολογίας και πληροφορικής”, προϋπολογισμού 59.939,00G χωρίς Φ.Π.Α. και 74.324,36G με Φ.Π.Α.                                                                                                  
- Έγκριση  ή  μη  του  πρακτικού  της  επιτροπής  εξέτασης   ενστάσεων   του  Δήμου Σερρών, σχετικού με την ένσταση της ένωσης εταιρειών “ΑΝΕΣΕΡ Α.Ε. - BUTTERFLY ΙΚΕ”, κατά της υπ΄ αριθ. 257/2019 ΑΟΕ με τίτλο «Έγκριση του  πρακτικού 1 της επιτροπής διαγωνισμών ελέγχου και αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού, για την ανάθεση της παροχής υπηρεσίας “Ενέργειες προσέλκυσης επισκεπτών”, Υποέργο 1 (Τμήμα Ι), προϋπολογισμού 36.422,58G χωρίς ΦΠΑ & 45.164,00G με ΦΠΑ, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για το σύνολο των υποχρεώσεων ανάδειξης αναδόχου παροχής υπηρεσιών».                                                     
- Έγκριση   του   πρακτικού  3  της  επιτροπής  διαγωνισμών  ελέγχου  και  αξιολόγησης  των δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινών αναδόχων του ανοικτού  ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτή για την «Προμήθεια δοχείων απορριμμάτων, σταχτοδοχείων κοιν. χώρων και ανταλλακτικών κάδων, έτους 2019», σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 5/2019 τροποποιημένη μελέτη, προϋπολογισμού 61.320,00G χωρίς Φ.Π.Α. και 76.036,80G με Φ.Π.Α. και ανάδειξη οριστικών αναδόχων.
- Έγκριση  εκτέλεσης  με  απ’ ευθείας  ανάθεση  ποσού  11.774,00G  χωρίς Φ.Π.Α. & 14.599,76G με ΦΠΑ., στα πλαίσια του προγραμματιζόμενου διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτή για την προμήθεια «Ειδών τεχνολογίας και Πληροφορικής», προϋπολογισμού 59.939,00G χωρίς ΦΠΑ και 74.324,36G με ΦΠΑ.                                                                       
- Τροποποίηση   της   αριθ.   238/2019  Α.Ο.Ε.   με  θέμα  “Συγκρότηση    ετήσιας    επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων ποσού από 60.000,00G χωρίς Φ.Π.Α. και άνω, σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 3 του Ν. 4412/2016, όλων των Διευθύνσεων και των Αυτοτελών Τμημάτων του Δήμου, πλην της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών”.                                                                                                                                                  
-Έγκριση  εκτέλεσης  με  απευθείας  ανάθεση  της  παροχής  υπηρεσιών με τίτλο «Επείγουσες εργασίες στεγάνωσης στα αμαξοστάσια Σερρών, Λευκώνα & στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Σερρών», προϋπολογισμού 9.200,00€ με Φ.Π.Α., με την διαδικασία του κατεπείγοντος (άρθρο 203 παρ. 3δ1 του Ν. 4555/2018).                                               
-Έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2020 στο Δήμο Σερρών.
-Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να  εκπροσωπήσει  τον  Δήμο ενώπιον του Ειρηνοδικείου Σερρών, σε συνεδριάσεις για την εκδίκαση ενστάσεων κατά των προσωρινών κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων της ανάρτησης του Εθνικού Κτηματολογίου, για την Κοινότητα Λευκώνα του Δήμου Σερρών.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 12 Νοε. 2019 - 16:43