Τα «λιοντάρια» ...άρπαξαν τη νίκη τον «Αετό»(βίντεο)

Η ομάδα του Πανσερραϊκού έκανε το καθήκον της και πέρασε απο την έδρα του Αετού Ορφανού, σε ένα εύκολο ποδοσφαιρικά απόγευμα, με σκορ 3-1. Με τη νίκη αυτή τα «λιοντάρια» εδραιώθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αποσπάστηκαν 3 βαθμούς απο την Χρυσούπολη, που όμως είχε ρεπό.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον μέχρι το 13΄λεπτό όταν η συνεχής πίεση των «λιονταριών» απέφερε ένα κερδισμένο πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκούρτσας, δίνοντας προβάδισμα στο σκορ απο νωρίς στον Πανσερραικό με 1-0 στο 14′. Η κατοχή της μπάλας ήταν μόνιμα στους φιλοξενούμενους, με τους παίκτες του Οφρυνίου να μην μπορούν να αντιδράσουν με αξιόλογες φάσεις στην εστία του Τεντζέρη. στο 31′ ο Πανσερραϊκός με ωραίο σουτ έξω απο την περιοχή του φορμαρισμένου Πολύζου, έγραψε το 2-0 και κάπου εκεί όλα απλοποιήθηκαν για την Σερραϊκή ομάδα που ήθελε τη νική πολύ και το έδειξε με πάθος. Στο 43΄ ήταν η σειρά τουυ Fabricio Conci να προσθέσει ένα ακόμα γκολ στο ενεργητικό του με κεφαλιά, ύστερα απο σέντρα Ψάλτη στην καρδιά της μεγάλης περιοχής. Σκορ ημιχρόνου 3-0 για τον Πανσερραϊκό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αετός μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να πιέσει ψηλά τον Πανσερραϊκό, κλέβοντας μπάλες και μην επιτρέποντας τις εύκολες αντεπιθέσεις στα «λιοντάρια». Μάλιστα σε μια ανύποπτη φάση στο 62΄με ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, οι γηπεδούχοι, μείωσαν το σκορ σε 1-3. Ο Άγγελος Διγκόζης, προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές μέχρι το 75΄δίνοντας χρόνο συμμετοχή και σε άλλα παιδιά, ενώ χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, ήταν η επιστροφή του Γιώργου Γεωργιάδη μετά απο 1,5 χρόνο απουσίας απο τα Ελληνικά πρωταθλήματα και φυσικά περίπου 10 χρόνια μετά την αποχώρηση του απο τον Πανσερραϊκό. Τελικό σκορ 3-1.

Ο Πανσερραϊκός πλέον, έχει και την ηρεμία και τον χρόνο, ώστε να ξεκουραστεί και να ταξιδέψει στον Βόλο την Πέμπτη, για να διεκδικήσει μια ακόμη ιστορική πρόκριση στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στο ΝΠΣ Βόλο. ‘Επειτα έχει ρεπό και κλείνει τις επίσημες υποχρεώσεις του στις 15/12 κόντρα στον Κιλκισιακό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αετός Ορφανού: Χατζηνικολής, Θεοδοσιάδης, Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιαννίδης, Ουζούνογλου, Ελέζι, Γιάνα, Πανάγου, Δουμάνης, Αποστολίδης

Πανσερραϊκός: Τεντζερης,Ζερης,Αποστολοπουλος,Κασμεριδης,Γιανναρακης,Πολυζος, Ψαλτης,Γεωργιαδης(70′ Μπαρδας),Ψαλτης(80′ Τριανταφυλλου),Γκουρτσας,Παπαβασιλειου(60′ Obosu),Conci(89′ Μασκανακης)

www.serressport.gr
Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 02 Δεκ. 2019 - 08:44