«Εικονογραφία και Αγιογραφία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού»

To Τμήμα AHEPA HJ – 40 Ψυχικού, διοργανώνει Επιστημονική Εσπερίδα, με τίτλο: «Εικονογραφία και Αγιογραφία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού» την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου (Χρυσοστόμου Σμύρνης 22 & Αγίου Γεωργίου, Νέο Ψυχικό).

«Εικονογραφία και Αγιογραφία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού»

Στην Επιστημονική Εσπερίδα, ομιλητές θα είναι: ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητής κ. Εμμανουήλ Βαρβούνης, ο Διδάκτορας Θεολογίας και Ιστορίας κ. Ηλίας Νικολάου, ο αγιογράφος του Ιερού Ναού κ. Γεώργιος Κτιστάκης και ο αρχαιολόγος Αρχιμανδρίτης π. Μιχαήλ Σταθάκης.

Μετά το πέρας των ομιλιών, τα μέλη της χορωδίας του εν «Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως», θα αποδώσουν επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους, υπό τη χοραρχία του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας κ. Δημοσθένη Παϊκόπουλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη: του «Εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» και της ομογενειακής εφημερίδας «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ», ενώ τελεί υπό την Αιγίδα του Πολιτιστικού Κέντρου Αθηνών για την UNESCO. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος