Επιχείρηση της αστυνομίας στο Ζεφύρι για ναρκωτικά (video)-Αποκλειστικά πλάνα

Το απόγευμα της Πέμπτης , αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής, των Τ.Α.Ε και της Ο.Π.Κ.Ε έκαναν έρευνες σε σπίτια και καταστήματα σε απόσταση 30 μέτρων από το αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου, καθώς υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από την Δημοτική αρχή για την ανεξέλεγκτη δράση εμπόρων ναρκωτικών.

Οι διακινητές όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, άρχισαν να πετούν τα ναρκωτικά στις τουαλέτες των σπιτιών τους για να εξαφανίσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία.
Σε μια από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί χρειάστηκαν να σπάσουν την λεκάνη της τουαλέτας για να βρουν τα ναρκωτικά.
Προσήχθησαν 14 άτομα, συνελήφθησαν 3, ενώ βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, ζυγαριές ακριβείας, χρήματα και πλαστά χαρτονομίσματα.
Σύλληψη καταζητούμενου δολοφόνου στα δικαστήρια της Ευελπίδων
Συνελήφθη στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων καταζητούμενος δολοφόνος 22 ετών , που όπως προκύπτει από έρευνα της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής τον περασμένο Αύγουστο στην Ελευσίνα, πυροβόλησε στο κεφάλι 23χρονο Ρομά. Το θύμα υπέκυψε στο τραύμα του., λίγες ημέρες αργότερα.
Μετά την ένοπλη επίθεση, χάθηκαν τα ίχνη του, και οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες τον συνέλαβαν την στιγμή που πήγαινε με τον δικηγόρο του στα δικαστήρια, για μια άλλη υπόθεση που εκκρεμούσε.
Ο νεαρός ομολόγησε το έγκλημα και το απέδωσε σε μια παρεξήγηση που είχε με το θύμα.

Διάρρηξη στο θέατρο “Κάτω από τη Γέφυρα”
Στις τέσσερις περίπου τα ξημερώματα, έγινε η διάρρηξη στο θέατρο “Κάτω από τη Γέφυρα”, που βρίσκεται κοντά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Οι διαρρήκτες με αυτοκίνητο έσπασαν την γυάλινη είσοδο και μπήκαν στο εσωτερικό. Άρπαξαν λίγα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο και εξοπλισμό του θεάτρου.
Ένας άστεγος που κοιμάται στο σημείο αντιλήφθηκε την διάρρηξη και ενημέρωσε την Αστυνομία. Οι αρχές έχουν τα στοιχεία του οχήματος και αναζητούν τον ιδιοκτήτη.

Εμπρηστικός μηχανισμός στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου
Τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του Ειρηνοδικείου Περιστερίου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα του κτιρίου και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ρεπορτάζ : Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος