Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών- Τα έκρυβε σε φιάλη υγραερίου (video)

Mπλόκο σε φορτίο με χιλιάδες ναρκωτικά δισκία έβαλαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Στο χώρο των αποσκευών πολυτελούς αυτοκινήτου και μέσα σε φιάλη υγραερίου εντοπίστηκαν 369.545 χάπια ΚΑΠΤΑΓΚΟΝ γνωστά ως χάπια των τζιχαντιστών. Ο έλεγχος έγινε στις 9 και μισή το βράδυ του Σαββάτου με την βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου. Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι Βουλγαρικής καταγωγής . Είχε έρθει –πιθανότατα- από την Τουρκία και μέσω της Ηγουμενίτσας θα πήγαινε στην Ιταλία.

Εκτός από τα χάπια που η αξία τους, φέρεται να ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια Ευρώ , κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και δύο χιλιάδες Ευρώ που κατείχε ο αλλοδαπός. Οι αρμόδιοι ψάχνουν για πιθανές διασυνδέσεις του καθώς και αν αποτελούσε μέλος κυκλώματος.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού από στελέχη της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 31χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ναρκωτικής ουσίας εντός φιάλης υγραερίου, η οποία βρισκόταν στο χώρο αποσκευών του οχήματος, με τη μορφή αμφεταμινούχων χαπιών – δισκίων «CAPTAGON» .

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος