Θεσπιές Βοιωτίας:Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που δέχθηκε “αδέσποτη” σφαίρα στο κεφάλι (video)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ένα 8χρονο κοριτσάκι από τις Θεσπιές Βοιωτίας, το οποίο δέχτηκε “αδέσποτη” σφαίρα από πυροβόλο όπλο, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 16:15. Το παιδί έπαιζε μαζί με άλλα τρία παιδάκια όταν ξαφνικά κατέρρευσε αιμόφυρτο. Χωρίς τις αισθήσεις του διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διασωληνώθηκε, και τελικά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην Αθήνα, όπου χειρουργείται στο κεφάλι προκειμένου να αφαιρεθεί το βλήμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, το παιδί φέρει τυφλό τραύμα στην αριστερή κροταφική χώρα, το οποίο όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, προέρχεται από πυροβόλο και όχι από κυνηγετικό όπλο.

Κλιμάκια της αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή γύρω από το σπίτι του παιδιού σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη.

Πηγή ΕΡΤ, ρεπορτάζ Γ. Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος