Ένταση στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής μεταξύ K. Κυρανάκη-Γ. Γκιόλα (video)

Ένταση με σπρωξίματα σημειώθηκαν χθες στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την εμπλοκή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε σκευωρία, όπως καταγγέλλει η ΝΔ.

Η αρχή έγινε κατά την διάρκεια της υποβολής ερωτήσεων από τον Κώστα Κυρανάκη προς τον Παύλο Πολάκη που είχε κληθεί ενώπιον της επιτροπής για να καταθέσει.

Ο βουλευτής της ΝΔ φέρεται να ρώτησε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, για ποιο λόγο ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, αφού ήταν της ΝΔ.

Ο Παύλος Πολάκης φέρεται να απάντησε ότι ήταν δικαίωμα του πρωθυπουργού που του δίνει το Σύνταγμα, όπως δικαίωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να επιλέγει στελέχη από άλλα κόμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας αποχώρησε από την αίθουσα αποκαλώντας προβοκάτορα τον βουλευτή.

Ο Κώστας Κυράνακης με τη σειρά του φέρεται να αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη, κότα λυράτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να πέρασε μπροστά από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και να είπε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές, είστε και εσείς κότες. Αμέσως κινήθηκε εναντίον του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, που σύμφωνα με πληροφορίες τον έσπρωξε. Η συνεδρίαση διεκόπη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγνώμη και ο βουλευτής της ΝΔ ανακάλεσε τα όσα είχε πει προηγουμένως.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος