Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων-Η προεκλογική κίνηση των κομμάτων (video)

Περιοδεία στην Κόρινθο, την Τρίπολη, το Άστρος και το Ναύπλιο πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην κεντρική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Νωρίτερα ο κύριος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την  και επανέλαβε ότι στόχος του είναι να ενώσει τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα οκτώ νέων υποψήφιων βουλευτών της.

Μήνυμα ενότητας έστειλε από την Τρίπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως στόχος του είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες. Το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Κορινθίας κ. Διονύσιο. Κατά τη συνάντηση, ο σεβασμιώτατος επισήμανε ότι υπάρχουν σημαντικοί πυρήνες της ακροδεξιάς στην Κόρινθο και πρόσθεσε: «Θέλουμε από τη Νέα Δημοκρατία να στέκεται σταθερά με τον μετριοπαθή της τρόπο δίπλα στην Εκκλησία. Θέλουμε να ξέρουμε ότι μπορούμε να στηριχτούμε σε εσάς. Δεν ζητάω την παρέμβαση της Πολιτείας στην Εκκλησία. Εκκλησία και Κράτος είναι συνιδρυτές του Έθνους και πρέπει να αλληλοστηρίζονται».

Ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία απέδειξε πως με μια σωστή κεντροδεξιά πολιτική κατόρθωσε να περιορίσει την απήχηση των ακραίων δυνάμεων, κάτι που έδειξαν και τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας, όπου τον υποδέχτηκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας, ταξίαρχος Σπύρος Σκλάβος. Συνομιλώντας με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων διαβεβαίωσε: «Βλέπουμε τις ελλείψεις, είμαι εδώ για να στηρίξω, να μου έχετε εμπιστοσύνη».

Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης. Μια γυναίκα τον σταμάτησε και τον ρώτησε αν θα συνεχιστεί η παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όσους παραμένουν επί χρόνια άνεργοι. «Δεν θα υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που θα μείνει χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», τη διαβεβαίωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Περιοδεία Φ. Γεννηματά

Περιοδεία σε Αγρίνιο, Πάτρα και Πύργο πραγματοποιεί η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη του νομού Αιτωλοακαρνανίας σε μια προσπάθεια στήριξης στον νυν Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

Η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψη της στο Εκλογικό Κέντρο του Απόστολου Κατσιφάρα στην Πάτρα του ευχήθηκε καλή επιτυχία, υπογραμμίζοντας ότι είναι ένας Περιφερειάρχης με έργο και με αποτελεσματικότητα. Ένας άνθρωπος προοδευτικός που έχει δείξει ότι νοιάζεται για τον τόπο του. Έχει σχέδιο, έχει όραμα για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειας και η προσπάθεια που έχει καταβάλει όλο αυτό το διάστημα με την ομάδα του δεν πρέπει να ανακοπεί. Η Δυτική Ελλάδα αξίζει να έχει δικαίωμα στην πρόοδο γι’ αυτό είμαστε όλοι σήμερα εδώ για να δώσουμε μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι νικηφόρα αυτό τον αγώνα.

Η Φώφη Γεννηματά στο Αγρίνιο, είχε συνάντηση με στελέχη του κόμματος, παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα. και εξέφρασε την στήριξη του ΚΙΝΑΛ στον Απ. Κατσιφάρα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «έχει κάνει σημαντικό έργο στην Δυτική Ελλάδα», ενώ όσον αφορά την εκλογική αναμέτρηση του δευτέρου γύρου, τόνισε ότι «όλοι μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη αποφασιστικά και νικηφόρα».

Στον Πύργο η Φώφη Γεννηματά, μαζί με τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργο Παπανδρέου συμμετείχαν σε συνάντηση με στελέχη που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του διοικητηρίου. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε εκ νέου τη στήριξη στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, ολοκληρώνοντας τη σημερινή περιοδεία της στη Δυτική Ελλάδα.

Στην Καισαριανή βρέθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στην ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Ηλία Σταμέλου και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Πάμε δυνατά! Την Κυριακή αυτή, η Καισαριανή θα έχει ξανά νικητή δήμαρχο, τον Ηλία Σταμέλο. Γιατί μόνο έτσι μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα του λαού της Καισαριανής. Μπορεί να ανοίξει ο δρόμος, να υπάρξει αγωνιστική συνέχεια σε αυτά που έχει ήδη κατακτήσει ο λαός με δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος