Παπαδημούλης: Η γλώσσα του κ. Μητσοτάκη μπερδεύεται και ομολογεί αλήθειες (audio)

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία μίλησε στον Ανδρέα Παπασταματίου («Απολύτως Σχετικό») στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

«Οι δημοσκοπήσεις έχουν πέσει επανειλημμένα, θεαματικά έξω» σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης «χθες δημοσιεύτηκε μια δημοσκόπηση που λέει ότι είμαι πρώτος, πριν δύο εβδομάδες δημοσιεύθηκε μία που λέει ότι δεν εκλέγομαι. Δεν πιστεύω καμία από τις δύο γιατί το δείγμα είναι εξαιρετικά μικρό και στατιστικά αναξιόπιστο» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «το βράδυ της Κυριακής το πολιτικό πρόβλημα θα υπάρχει στην οδό Πειραιώς και όχι στην πλατεία  Κουμουνδούρου».

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου «ο Κυριάκος Μητσοτάκης προβάλλει στην Ελλάδα το αντικοινωνικό πρόγραμμα που έχει για την Ευρώπη ο κολλητός του ο κ. Βέμπερ. Το όχι του κ. Βέμπερ στα θετικά μέτρα Τσίπρα που ήδη ψηφίστηκαν και εφαρμόζονται αποκαλύπτει και την αντικοινωνική ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι να τα ξηλώσει. Η γλώσσα του κ. Μητσοτάκη μπερδεύεται και ομολογεί αλήθειες, χθες είπε ότι το σκορ στις Ευρωεκλογές θα είναι Τσίπρας –Μητσοτάκης  1-0. Προχθές είπε ότι οι δουλειές του σπιτιού είναι για την γυναίκα πράγμα που είναι φρικαλέο για ένα Φιλελεύθερο. Αυτά τα λένε οι ακροδεξιοί και οι συντηρητικοί » τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Όσον αφορά την επίθεση με μπογιά του Ρουβίκωνα στη Βουλή ο κ. Παπαδημούλης ξεκαθάρισε ότι «ο Βανδαλισμός στη Βουλή είναι απαράδεκτος. Δεν έχει καμία σχέση με τον σεβασμό της Δημοκρατίας και τα κοινωνικά κινήματα. Αλίμονο αν ανεχόμασταν  ο καθένας να μπουκάρει, να σπάει, να βανδαλίζει».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη η «ΝΔ προσπαθεί να δημιουργήσει μια εικόνα ότι είμαστε περίπου Καμπούλ, περίπου Κολομβία που είναι πολύ μακριά από την αλήθεια, κάνει κακό στην διεθνή εικόνα της χώρας και παραβιάζει την πραγματικότητα που λέει ότι η Ελλάδα είναι από τις ποιο ασφαλείς Ευρωπαϊκές χώρες» είπε και πρόσθεσε «να σοβαρευτούν στην ΝΔ, να θυμηθούν ότι επί κυβέρνησής τους απέδρασε ο Παλαιοκώστας από τις φυλακές με ελικόπτερο, επί της δικής τους κυβέρνησης έπαιρνε άδεια ο Χριστόδουλος Ξηρός που κάποια στιγμή εξαφανίστηκε κιόλας».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος