Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου-Πρώτη δράση μετά την καραντίνα

Έναν ΧΥΤΑ μέσα στη θάλασσα “ανακάλυψαν” τα μέλη του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club στην πρώτη δράση τους μετά την καραντίνα (η 186η στο σύνολο των δράσεών τους), που διεξήχθη στην Ελευσίνα στο Λιμάνι “Φονιάς”.

Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου-Πρώτη δράση μετά την καραντίναΌπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: “Καλεσμένοι του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας καταδυθήκαμε στον λιμένα ‘Φονιάς”. Στον καθαρισμό της παραλίας συμμετείχαν εθελοντές Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, από τον Οργανισμό Λιμένα Ελευσίνας, της Τεχνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και τον Δήμο Ελευσίνας.

Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου-Πρώτη δράση μετά την καραντίναΑπό τον Βυθό ανελκύθηκαν 486 κιλά ρύπανσης, ελαστικά, μπουκάλια πλαστικό, κουτάκια αλουμινίου, ποτήρια πλαστικά, καπάκια από ποτήρι καφέ, σχοινιά, σωλήνες πλαστικοί και μεταλλικοί, αλυσίδες, ένας νιπτήρας πορσελάνινος, ένας πυροσβεστήρας, ένα καλοριφέρ αυτοκινήτου, εργαλεία και πολλά άλλα σύνολο 581 αντικείμενα.

Ευχαριστούμε τον κ. Φραγκίσκο Ξυπνητό Λιμενάρχη του κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για την πρόσκληση και την οργάνωση, όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και ειδικά τους εθελοντές της Τεχνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος για την συνεργασία με τους δύτες και βοήθειά τους στην διαλογή των απορριμμάτων.

Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου-Πρώτη δράση μετά την καραντίναΠροστατεύουμε αυτό που αγαπάμε! Σεβόμαστε το περιβάλλον. Σταματάμε να ρυπαίνουμε !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας, ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας!!!”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος