Μητσοτάκης:Η πολιτική αλλαγή θα εκφραστεί με εκκωφαντικό τρόπο στην κάλπη (video)

Με επίσκεψη στις Σέρρες συνεχίζει σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία. Επισκέπτεται τη Νιγρίτα, το Σκουτάρι και το Νέο Σούλι. Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και εν συνεχεία θα μιλήσει στη Βέροια.

Ο κύριος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 26 Μαΐου λέγοντας πως οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν ένα διπλό μήνυμα στις κάλπες, πρώτον καταψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα που τους ξεγέλασε, όπως είπε, και έφερε την συμφωνία των Πρεσπών και δεύτερον υπερψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία ως την μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Ο ίδιος εκτίμησε πως το μήνυμα για πολιτική αλλαγή είναι ισχυρό, και θα εκφραστεί με εκκωφαντικό τρόπο στην κάλπη.

Ο αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε την δεύτερη μέρα της περιοδείας του στην κεντρική Μακεδονία, από την Νιγρίτα, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε και το χωριό Σκούτερι, αλλά και αγροτικές μονάδες, καθοδόν προς το νέο Σούλι.

Αρκετοί από τους κατοίκους του έθεσαν το αίτημα για εθνικές εκλογές άμεσα, με κάποιους να του λένε για την κυβέρνηση Τσίπρα «θα πρέπει να φύγουν πρόεδρε, έχουν κάνει μεγάλη ζημιά».

Στο κέντρο της Νιγρίτας τον περίμεναν και οι πρόεδροι των λαϊκών αγορών όλου του νομού Σερρών, οι οποίοι αφού του παρέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως με τη φορολογία και την τιμή διάθεσης των προϊόντων από το χωράφι μέχρι το τραπέζι του καταναλωτή, του παρέδωσαν και μια τιμητική πλακέτα ως ενθύμιο για την επίσκεψη του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε στη σημασία των συνεταιρισμών και τη νέα μορφή που θα πρέπει να πάρουν τα συνεταιριστικά σχήματα ώστε οι αγρότες να κερδίζουν από το μόχθο τους.

Αμέσως μετά συναντήθηκε με τους επαγγελματίες οδηγούς στην πιάτσα των ταξί της πόλης.

«Υποφέρουμε χειρότερα από πέρυσι. Έχουμε περιοριστεί εδώ γύρω», του είπαν, με τον κ. Μητσοτάκη να ρωτά για την τιμή της ταρίφας για τις γύρω περιοχές για τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο θέμα με τις πλατφόρμες, όπως η Uber, λέγοντας πως υπάρχει παραπληροφόρηση για τις θέσεις τη ΝΔ. «Εμείς είμαστε ξεκάθαροι, θα στηρίξουμε αδειοδοτημένες πλατφόρμες που πληρώνουν φόρους και εισφορές», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«Έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό» του είπαν από την πλευρά τους οι οδηγοί ταξί, για να τους απαντήσει: «Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι κακός. Η δικη μας θέση είναι ξεκάθαρη. Θα είμαστε δίπλα σας. Να μας κρίνετε για αυτά που λέμε, όχι για αυτά που διαδίδουν κάποιοι ότι λέμε».

Στη χθεσινή συνάντησή του με παραγωγικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη, ο κ.Μητσοτάκης ανέλαβε 5 δεσμεύσεις για την προστασία των μακεδονικών προϊόντων από τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως η διευκόλυνση των επιχειρήσεων να κατοχυρώσουν εμπορικά σήματα, ενώ υπενθύμισε ότι η Ελλάδα διατηρεί δικαίωμα βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην ΕΕ.

Ο κ.Μητσοτάκης να προστατεύσει τον εαυτό του και το κόμμα του από τη δήθεν πατριωτική πλειοδοσία, σχολίασε το Μαξίμου, τονίζοντας ότι τα εμπορικά σήματα προστατεύονται από τη σημερινή κυβέρνηση και με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γιώργος Ευθυμίου

Σχετική είδηση: Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει αποτελεσματικό πλαίσιο προστασίας για τα μακεδονικά προϊόντα (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος