Κορονοϊός: Σε καραντίνα η δομή στο Κιλκίς-Βόλος: Εκτεταμένη ιχνηλάτηση κρουσμάτων-Θετικό και το 2χρονο κοριτσάκι (video)

Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι αρχές ενόψει και της θερινής περιόδου μετά τα νέα κρούσματα κορονοϊού. Στο Βόλο και την Καλαμπάκα γίνονται εκτεταμένες ιχνηλατήσεις, καθώς ζευγάρι Ελλήνων μολύνθηκε από τον ιό. Σε πέντε σχολεία γίνονται απολυμάνσεις, ενώ σε καραντίνα μπήκαν 45 παιδιά που προπονούσε ο γυμναστής σύζυγος της εγκύου. Συναγερμός έχει σημάνει σε Κιλκίς και Ξάνθη όπου έκλεισαν σχολεία, μετά τα κρούσματα σε δομή προσφύγων.

Στο Βόλο, θετικό στον κορονοϊό είναι και το δίχρονο κοριτσάκι της εγκύου. Έχει πυρετό και νοσηλεύεται μαζί με τους γονείς του και το ζευγάρι των Ελλήνων από τη Γερμανία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σε πέντε σχολεία γίνονται απολυμάνσεις, ενώ σε καραντίνα μπήκαν 45 παιδιά που προπονούσε ο γυμναστής, σύζυγος της εγκύου.

Σε εφαρμογή έχει τεθεί ο περιορισμός κυκλοφορίας των προσφύγων στη δομή φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα στο Κιλκίς λόγω του κρούσματος σε γυναίκας έγκυο η οποία γέννησε ευτυχώς ένα υγιέστατο μωρό.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεορτάζ: Α. Βλαχοπαναγιώτη, Φ. Παύλου, Α. Καρανδεινός, Χ. Γιαννοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος