Εκδήλωση στα Σφακιά: «Ο δρόμος του ταχυδρόμου»

Στο πλαίσιο του έργου « Ο δρόμος του ταχυδρόμου: ενώνοντας τα φαράγγια », το Μεσογειακό Κέντρο Περιβάλλοντος σας προσκαλεί, την Κυριακή 12 Μαίου 2019, στην πρώτη ημέρα δράσης για το μονοπάτι του αγροτικού ταχυδρόμου στα Σφακιά.

Θα περπατήσουμε δύο μικρά κομμάτια του μονοπατιού συζητώντας για τον τόπο και ερμηνεύοντας το τοπίο. Το πρώτο κομμάτι είναι από την Χώρα Σφακίων προς Ανώπολη (περίπου 2.5 ώρες ) και το δεύτερο μέσα στο πευκόδασος από τον Άγιο Ιωάννη μέχρι τον Κακό Πόρο όπου ξεκίναγε την κατηφόρα για Αγία Ρουμέλη ( περίπου 1.30 ώρα πηγαινέλα).

Απαραίτητα είναι τα αθλητικά παπούτσια, το νερό και τα απαραίτητα για την προστασία από τον ήλιο. Οι μετακινήσεις από το ένα κομμάτι στο άλλο έχουν προβλεφτεί και όποιος όποια θέλει μπορεί να μας συναντήσει κατευθείαν στο δεύτερο κομμάτι. Βατό για παιδιά 10 χρονών και πάνω. Εκκίνηση από την πλ. Χώρας Σφακίων στις 9.30 πμ. Το απόγευμα για τους πιο μικρούς μας φίλους θα παρουσιάσει με μουσική και συμμετοχικές δραστηριότητες η Μαρία Τερζάκη (θεατροπαιδαγωγός , ηθοποιός και εμψυχώτρια) το παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου σε εικονογράφηση Ίριδας Σαμαρτζή από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος «Ένα τελευταίο γράμμα». Στις 5 το απόγευμα στο δημοτικό σχολείο Ανώπολης. Σας περιμένουμε !

Το μονοπάτι του ταχυδρόμου αναβιώνουν στα Σφακιά (audio)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος