Χανιά: Το Trio Scarlet Nights στο Jazz Festival στο Βάμο

Το trio scarlet nights θα εμφανιστεί απόψε στις 9 στο Βάμο Αποκορώνου Χανίων στο πλαίσιο του 5ου Jazz in July Festival, το οποίο φιλοξενεί φέτος τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2016.

Το 5ο Jazz in July Festival περιλαμβάνει 7 συναυλίες, προβολή ταινιών, καθώς και μία έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Blue Notes in black and white» απεικονίζοντας τον κόσμο της Jazz μέσα από την ματιά κορυφαίων αμερικανών φωτογράφων.
Χανιά: Το Trio Scarlet Nights στο Jazz Festival στο Βάμο

Η ερμηνεύτρια των scarlet nights Δώρα Τσίγκα, μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων και αναφέρθηκε στην πορεία του σχήματος, τόνισε ότι έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στα Χανιά, αλλά πρώτη φορά στο Βάμο, ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά τους σχέδια. Όπως είπε, Οι Scarlet Nights δημιουργήθηκαν πριν από δύο χρόνια με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για την jazz, τα blues, το swing και τα vocal jazz standards. Στο σχήμα συμμετέχουν, εκτός από την Δώρα Τσίγκα, ο πιανίστας Γιάννης Καφετζόπουλος και ο τρομπετίστας Σωτήρης Πέπελας, όλοι τους μέλη και του γκρουπ Belleville , που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με πολλούς και αξιόλογους μουσικούς της εγχώριας jazz και όχι μόνο σκηνής. Το όνομά τους παραπέμπει στο κόκκινο χρώμα, που παίρνει ο ουρανός ένα συννεφιασμένο σούρουπο.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη της Δώρας Τσίγκα:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος