Στη Μεσοποταμία Καστοριάς επικεντρώνεται ο Δήμος Καστοριάς

14 άτομα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», 9 νοσηλευτές και προσωπικό του Νοσοκομείου και άλλων υγειονομικών δομών Καστοριάς, που είναι κάτοικοι της περιοχής, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στη Μεσοποταμία, συγκροτημένοι σε ομάδες, καταγράφοντας ανάγκες και αιτήματα και παρέχοντας καθημερινή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους κατοίκους της περιοχής,  όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος, κ. Πέτρος Δοκόπουλος, σημειώνοντας πως “πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε την κρισιμότητα της κατάστασης και το μέγεθος της επιχειρησιακής δράσης του Δήμου Καστοριάς”.

Στη Μεσοποταμία Καστοριάς επικεντρώνεται ο Δήμος Καστοριάς

Επεσήμανε ακόμα ότι “το στελεχιακό δυναμικό του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Καστοριάς και του Ειδικού Παθολόγου κ. Τριαντάφυλλου Τοκατλίδη, συνδράμουν με ουσιαστικό ρόλο, στην όλη προσπάθεια ενώ 5 οχήματα ενισχύουν και ισχυροποιούν τη δράση των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Παράλληλα, λειτουργούν 4 κέντρα με τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης, ενώ παρέχονται καθημερινά και δίνονται στη δημοσιότητα χρήσιμες οδηγίες και πληροφορίες προς τους πολίτες και τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, οι οποίοι αν και περνούν μία σκληρή δοκιμασία θα πρέπει να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή, να παραμείνουν μέσα, για να βγούμε στο τέλος νικητές”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος