Σύλληψη ενός άντρα και μιας γυναίκας για κλοπή και απάτη στη Φλώρινα

Για κλοπή και απάτη συνελήφθησαν σε περιοχή της Φλώρινας ένας 50χρονος Έλληνας και μια 50χρονη αλλοδαπή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

Κατόπιν επισταμένης έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από το Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, εισέρχονταν σε οικία 69χρονης ημεδαπής, της οποίας τύγχαναν γνωστοί και χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από αυτή, αφού αφαιρούσαν την κάρτα ανάληψης χρημάτων της, προέβησαν σε αναλήψεις χρηματικών ποσών, συνολικού ύψους 2.450 ευρώ.

Επιπρόσθετα ο 50χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς στη Φλώρινα, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ράβδος από τεφλόν, μήκους 66 εκατοστών και μία ξύλινη ράβδος, μήκους 62 εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος