Δώδεκα νέοι δήμαρχοι στην Κρήτη

Οι μισοί από τους 24 δήμους της Κρήτης θα έχουν νέους δημάρχους μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών. Η μεγαλύτερη ανανέωση υπάρχει στο νομό Ηρακλείου, όπου εκλέγονται έξι νέοι δήμαρχοι.

Επανεκλέγονται ο Βασίλης Λαμπρινός στο δήμο Ηρακλείου και ο Μανόλης Κοκοσάλης στο δήμο Αρχανών –Αστερουσίων, ενώ οι νέοι δήμαρχοι είναι: Βιάννου, Μηνάς Σταυρακάκης, Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης, Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, Μινώα Πεδιάδος, Μανόλης Φραγκάκης, Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης και Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.
Στο Νομό Λασιθίου μοναδικός νέος δήμαρχος είναι ο Γιώργος Ζερβάκης στη Σητεία, ενώ επανεκλέχτηκαν ο Αντώνης Ζερβός στον Άγιο Νικόλαο, ο Θεοδόσιος Καλαντζάκης στην Ιεράπετρα και ο Γιάννης Στεφανάκης στο Οροπέδιο Λασιθίου.
Στο Νομό Ρεθύμνου, νέος δήμαρχος είναι ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης στα Ανώγεια, ενώ εκλέχτηκαν ξανά ο Γιώργος Μαρινάκης στο Ρέθυμνο, ο Γιάννης Ταταράκης στον Άγιο Βασίλειο, ο Παντελής Μουρτζανός στο Αμάρι και ο Δημήτρης Κόκκινος στο Μυλοπόταμο.
Στο Νομό Χανίων εκλέγονται τέσσερις νέοι δήμαρχοι, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης στα Χανιά, η Μανωλία Στεφανάκη στη Γαύδο, ο Γιώργος Μυλωνάκης στην Κίσσαμο και ο Μανούσος Χιωτάκης στα Σφακιά. Επανεκλέγονται, ο Γιάννης Μαλανδράκης στον Πλατανιά, ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης στον Αποκόρωνα και ο Αντώνης Περράκης στο δήμο Καντάνου- Σελίνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος