Ημερίδα για τον ιατρικό τουρισμό στην Ιεράπετρα

Ημερίδα με θέμα “Ιατρικός Τουρισμός – Πολιτισμός, Μοχλοί Ανάπτυξης” διοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο, στο Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης, στην Ιεράπετρα, το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας (ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΣΣΗ) και η εταιρεία HMEDIC (ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ).
Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου , του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού, της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινέζικης και συμπληρωματικής Ιατρικής.
Οι ομιλητές προέρχονται από τον τομέα υγείας, τουρισμού και πολιτισμού, από την Περιφέρεια Κρήτης, από τον Ελληνικό σύνδεσμο τουρισμού υγείας, από το Μεσογειακό Κέντρο Γονιμότητας, από το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, Νεφρολογικό Κέντρο «Αγ. Παντελεήμονας», ξενοδόχοι, ιατροί ( οδοντίατροι, νεφρολόγοι, δερματολόγοι).
Στόχος της ημερίδας είναι η ανάπτυξη του τουρισμού υγείας στην Κρήτη η οποία σύμφωνα με τους διοργανωτές, διαθέτει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, άριστο, ειδικευμένο, επιστημονικό – ιατρικό προσωπικό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος