Το Ηράκλειο πανηγυρίζει την παραμονή του ΟΦΗ

Καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους του, χθες το βράδυ ο ΟΦΗ, μέχρι να φτάσει στη νίκη και στην παραμονή στην Σούπερ Λίγκ απέναντι στον Πλατανιά, στο κατάμεστο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Στον αγώνα μπαράζ που έκρινε όλη την χρονιά για την ομάδα του Ηρακλείου, ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-2, αν και δύο φορές, στη διάρκεια του ματς την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία κρατούσε στα χέρια της, η ομάδα των Χανίων.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Σασί και εκτέλεσε εύστοχα ο Νέιρα. Ο Πλατανιάς αντέδρασε στο 42ο λεπτό, όταν ισοφάρισε με τον Τσαμούρη. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε ξανά, στο 69ο λεπτό, με τον Γιακουμάκη ο οποίος έκανε το 2-1. Ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στο επόμενο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω των έντονων πανηγυρισμών του. Στο 91ο λεπτό το γήπεδο “πάγωσε” όταν ο Νίλι έκανε το 2-2, για να έρθει η λύτρωση στο 95ο λεπτό, από τον Ναμπί ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Το Ηράκλειο πανηγυρίζει την παραμονή του ΟΦΗ
Στις αγκαλιές των φιλάθλων της ομάδας πνίγηκαν οι παίκτες και οι παράγοντες του ΟΦΗ, μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα. Στην άλλη γωνιά του γηπέδου, περίλυποι οι παίκτες του Πλατανιά, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν μέσα από τα χέρια τους την μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το Ηράκλειο πανηγυρίζει την παραμονή του ΟΦΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος