Κέρκυρα: Απολογισμός Δημήτρη Μπιάγκη

Τον απολογισμό πεπραγμένων του πρώτου χρόνου κοινοβουλευτικής του θητείας παρουσίασε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης, επισημαίνοντας ότι «από την πρώτη στιγμή, προτάξαμε το καλό της Κέρκυρας, πέρα και πάνω από κομματικά συμφέροντα».

“Δεν μείναμε στην στείρα αντιπολίτευση”, τόνισε ο κ. Μπιάγκης, “κρατήσαμε μια συνεπή και υπεύθυνη στάση, με καθαρές θέσεις και πολιτική άποψη, καταθέσαμε προτάσεις και λύσεις, πήραμε πρωτοβουλίες με όραμα και προοπτική. Βάλαμε την Κέρκυρα, τους ανθρώπους, το περιβάλλον και την ιστορία της πάνω απ’ όλα, διατρανώνοντας την αντίθεσή μας σε κάθε τι αναχρονιστικό και προσβλητικό για τούτον τον περήφανο τόπο”.

“Παράλληλα, δημιουργήσαμε έναν διαρκή δίαυλο επικοινωνίας με την κοινωνία και τους παραγωγικούς φορείς, ώστε να μεταφέρουμε τα αιτήματά τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αναδείξαμε τα προβλήματα, ζητήσαμε εναγωνίως απαντήσεις, προτείναμε λύσεις σεβόμενοι τις ανάγκες των πολιτών. Καλλιεργήσαμε νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά στον τρόπο επικοινωνίας μας με μια αισθητική πέρα και πάνω από τα συνηθισμένα.  Μα κυρίαρχα, μαζί δυναμώσαμε την φωνή της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων στη Βουλή χωρίς ακρότητες, εύκολα λόγια και ανέφικτες υποσχέσεις και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που η Κέρκυρα, οι Παξοί και τα Διαπόντια Νησιά έχουν πλέον το δικό τους δυνατό στίγμα στον πολιτικό χάρτη της χώρας. Τη δική τους προοδευτική φωνή, βγαλμένη από την πιο γνήσια δημοκρατική παράδοση τους.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος