Κέρκυρα: Η εκδήλωση για τη συνδεσιμότητα των Ιονίων της Ρ. Κράτσα

Κάλεσμα να υπερψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία και τους υποψήφιους που στηρίζει και στις τρεις κάλπες, των αυτοδιοικητικών και των ευροεκλογών απηύθυνε ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του κόμματος – Βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης στην ομιλία του κατά τη χθεσινή εκδήλωση. Η εκδήλωση είχε ως κύριο θέμα την «Διασυνδεσιμότητα και επικοινωνία των Ιονίων Νήσων. Προϋπόθεση συνοχής και ανάπτυξης» και την διοργάνωσαν η Επικεφαλής του Συνδυασμού για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» Ρόδη Κράτσα σε συνεργασία με την ΝΟΔΕ Κέρκυρας. Ομιλητές ήταν ο κος Γιάννης Πλακιωτάκης υπεύθυνος του τομέα ναυτιλίας της ΝΔ και ο Σπύρος Ανδριώτης, μέλος του Τομέα Μεταφορών της ΝΔ, Υπεύθυνος Τομέα Ναυτιλίας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας και πρ. Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας.
Ο κος Γιάννης Πλακιωτάκης, τόνισε ότι η ΝΔ είναι το κόμμα που ενέταξε και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι το κόμμα που ενδιαφέρεται για την προσέλκυση επενδύσεων – κατηγορώντας παράλληλα το ΣΥΡΙΖΑ για ιδεολογικές αγκυλώσεις. Επίσης στον τομέα των λιμανιών ανέπτυξε την πολιτική της ΝΔ λέγοντας ότι στις προθέσεις της ΝΔ είναι η ενοικίαση ολόκληρων των λιμανιών και όχι τμημάτων τους, σε ιδιώτες , ύστερα από οικονομοτεχνικές μελέτες που θα αποδεικνύουν τη βιωσιμότητα των επενδύσεων.

Από την πλευρά της η κα Ρόδη Κράτσα μίλησε για την ανάγκη της σύνδεσης των νησιών μεταξύ τους αλλά και της σύνδεσης της περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον ευρύτερο χώρο της Αδριατικής και του Ιονίου. Η συνδεσιμότητα για την κα Κράτσα σχετίζεται τόσο με τα λιμάνια που πρέπει να αναπτυχθούν όσο και με τους οδικούς άξονες κάθε νησιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος