Κέρκυρα: Η συγκέντρωση της ΛΑΣΥ στη Λευκίμμη

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νότιας Κέρκυρας στην Λευκίμμη. Παρόντες υποψήφιοι της περιοχής αλλά και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΛΑΣΥ. Την συγκέντρωση προλόγισε ο Σπύρος Σαμοϊλης μέλος της Τ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, ενώ χαιρέτησε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Μπάμπης Χαραλάμπους. Την κεντρική ομιλία έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Γιώργος Κουλούρης.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Κουλούρης αναφέρθηκε στην ανάγκη μέσα από τις τρείς κάλπες, για δήμο, περιφέρεια και ευρωβουλή, να καταδικαστεί η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και ΕΕ που είναι η μήτρα όλων των τοπικών αλλά και γενικότερων προβλημάτων του λαού μας.
Ανέδειξε τις ευθύνες όλων των προηγούμενων δημοτικών αρχών, που στηρίζονταν από τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ και τα παρακλάδια τους, που εφαρμόζοντας την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων σε τοπικό επίπεδο, έφεραν σε απόγνωση τα λαϊκά στρώματα, διέλυσαν και την απαξίωσαν τις δημόσιες υποδομές, αδιαφόρησαν και έμειναν άπραγοι μπροστά στα λαϊκά προβλήματα, την ίδια στιγμή που έκαναν ότι πέρναγε από το χέρι τους για την ενίσχυση των κερδών του ντόπιου και ξένου μεγάλου κεφαλαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος