Κέρκυρα: Πέντε νέοι υποψήφιοι από τη Μ. Υδραίου

Πέντε νέους υποψηφίους παρουσίασε σήμερα η υπ. Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου.
Είναι οι:
-Ανδρέας Διαβάτης, ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο της εμπορίας τροφίμων, οικογενειάρχης με αρχές και αξίες και ανεπτυγμένη την αίσθηση του εθελοντισμού και της προσφοράς αφού ήταν μέλος της εθελοντικής ομάδας ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και έχει βραβευτεί από το Πυροσβεστικό σώμα ενώ ήταν και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κερκυραίων κατά την προηγούμενη 4ετία .
-Ελπίδα Τσιριγώτη. Ένας άνθρωπος του τουρισμού και ξενοδόχος με ιδιαίτερη ευαισθησία και ανησυχίες στον τομέα του πολιτισμού , ένας άνθρωπος που αγαπά και υπηρετεί το Θέατρο και τον πολιτισμό, έχοντας στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια τη λειτουργία του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας, και θεατρικές ομάδες.
-Μαρίνος Μικάλεφ, ένας νέος άνθρωπος, ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα του τουρισμού. Πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού στις Τεχνολογίες της Πληροφορικής και τα Πληροφοριακά Συστήματα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Είναι ενεργός πολίτης και Πρόεδρος στον Εξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γουβιών.
-Δήμητρα Αρώνη από τους Οθωνούς , εκπαιδευτικός στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας και απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Η Δήμητρα έχει ξεχωριστή παρουσία και πολύπλευρη προσφορά στους Οθωνούς μέσα από τη δραστηριότητα της στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Οθωνών την τελευταία δεκαετία από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.
-Σοφία Διαβάτη, μια επιτυχημένη επαγγελματίας στον τομέα της παροχής υπηρεσιών κομμωτικής και αισθητικής. Διοργανώτρια εκδηλώσεων γάμου και βάπτισης με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού. Έχει και αυτή ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στο Νέο Δήμο και ενώνει τις δυνάμεις με τη Μερόπη Υδραίου για μια Νέα Αρχή.
Η κ.Υδραίου, αναφερόμενη στους πέντε νέους υποψηφίους είπε ότι πρόκειται για ικανούς, άξιους και άφθαρτους ανθρώπους, που εκφράζουν το καθολικό αίτημα της κοινωνίας για μια Νέα Αρχή.
Προανήγγειλε την παρουσίαση προγράμματος για τον Πολιτισμό και την Παιδεία, τονίζοντας ότι ‘’την επόμενη μέρα και για το μέλλον μπορούν να μιλήσουν μόνο αυτοί που έχουν πρόγραμμα, ιδέες, συγκεκριμένες προτάσεις, σχέδιο και όχι αυτοί που έχουν μόνο παρελθόν’’.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος