Κέρκυρα: Προχωρά η κατασκευή της αποχέτευσης των εργατικών κατοικιών

Την Προγραμματική Σύμβαση για την κατασκευή της αποχέτευσης που αφορά στον οικισμό των εργατικών κατοικιών υπέγραψε στην Αθήνα η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου

Πρόκειται για τριμερή σύμβαση, μεταξύ του ΟΑΕΔ, του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κέρκυρας η οποία περιλαμβάνει το έργο κατασκευής, λειτουργίας και συντήρησης του αγωγού μεταφοράς λυμάτων από τον οικισμό εργατικών κατοικιών “Κέρκυρα V” στον βιολογικό σταθμό Πέλεκας Σιναράδων. 

Ο προϋπολογισμός του έργου κατασκευής της αποχέτευσης ανέρχεται στα 1.900.000 ευρώ ποσό το οποίο προβλέπεται να καλυφθεί από τον ΟΑΕΔ και η υπογραφή της σύμβασης κατέστη εφικτή μετά και την θετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επί της υπογραφής της 3ης κατά σειρά συμπληρωματικής σύμβασης που περιλαμβάνει την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς λυμάτων, δεξαμενές λυμάτων κ.α. καθώς και επί του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης. 

Η Δήμαρχος Μ. Υδραίου η οποία μετέβη στην Αθήνα για το σκοπό αυτό, δήλωσε την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την συγκεκριμένη εξέλιξη και εξέφρασε την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις και εμπόδια στην ολοκλήρωση ενός έργου, που όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι ζωτικής σημασίας για τους δικαιούχους. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος