Κέρκυρα: Σε 2 μήνες ο νέος αξονικός 16 τομών

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα 20/5 στη Διαύγεια, η υπογεγραμμένη εκτελεστική σύμβαση για το νέο αξονικό 16 τομών, μεταξύ της εταιρίας GE HEALTHCARE Α.Ε.και του νοσοκομείου Κέρκυρας.
Εντός 60 ημερών, βάση της εκτελεστικής σύμβασης που υπογράφηκε, θα έχει τοποθετηθεί από την εταιρία, ολοκαίνουριος αξονικός στο νοσοκομείο Κέρκυρας, 16 τομών.
Είναι προφανές ότι η αγωνία όλων μας, για τη λειτουργική κατάσταση του υπάρχοντος πεπαλαιωμένου μηχανήματος τελειώνει. Μαζί τελειώνει και το κόστος συντήρησης που αναγκαζόμαστε συχνά το τελευταίο διάστημα να καταβάλλουμε, για ανταλλακτικά και επιδιορθώσεις, ώστε να παραμένει λειτουργικό το υπάρχον μηχάνημα, λόγω των συνεχών βλαβών που παρουσιάζει.
Η συγκεκριμένη προμήθεια αποτελεί το εκτελεστικό τμήμα του δικού μας νοσοκομείου, της συμφωνίας πλαίσιο του Υπουργείου Υγείας, για την προμήθεια 19 καινούριων αξονικών σε διάφορα ελληνικά νοσοκομεία, μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας, που ξεκίνησε στα μέσα του 2017.
Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι είναι επίσης σε εξέλιξη και η διαδικασία προμήθειας του αξονικού 64 τομών, που χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Η προμήθεια αυτή, που ξεκίνησε στις αρχές του 2017, έχει και αυτή ολοκληρωθεί, αλλά το αποτέλεσμα της διαδικασίας, είναι αντικείμενο δικαστικής διένεξης μεταξύ των εταιριών και αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας μέσα στο επόμενο 8μηνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος