Κέρκυρα: Ξενάγηση στο ραντάρ των Αγ. Δέκα

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κερκυραϊκού κοινού, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου – ανοικτή ημέρα επισκέψεων στο Radar των Αγίων Δέκα, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλεκτρονικού Ασφαλείας Εναέριας Κυκλοφορίας.
Δεκάδες συμπολίτες μας, εκμεταλλεύτηκαν μιά πολύ ωραία ημέρα, απόλαυσαν τη διαδρομή και τη μοναδική θέα στην κορυφή των Αγίων Δέκα, παράλληλα με μια ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Radar.
Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με χαρά – όπως δηλώνουν – υποδέχθηκαν οικογένειες, μεγάλους και μικρά παιδιά τους οποίους ξενάγησαν και παρουσίασαν τη λειτουργία μιας ιδιαίτερα προηγμένης τεχνολογικά εγκατάστασης στο νησί μας.
Όι επισκέπτες έδωσαν εύσημα για την πρωτοβουλία του Συλλόγου των εργαζομένων, να «ανοίξει τις πόρτες» στο κοινό για μια ευκαιρία εξοικείωσης με το έργο που παράγουν. Οι ερωτήσεις που απαντήθηκαν ήταν σχετικές με την λειτουργία των συστημάτων Αεροναυτιλίας. Οι εργαζόμενοι, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, θεωρούν χρέος τους να διοργανώσουν και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος