Δήλωση του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

“Η εξαπάτηση της κυβέρνησης συνεχίζεται”, δηλώνει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο Συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Σταμάτης Σακελλίων, και σημειώνει: “Διατυμπανίζει ότι έχει δώσει 24 δις για να στηρίξει την οικονομία αλλά κανείς δεν τα βλέπει”.

Δήλωση του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ ΡοδόπηςΑσκώντας δριμεία κριτική ο κ. Σακελλίων σημειώνει ότι, “οι άνεργοι πήραν μια φορά 400 ευρώ και από εκεί και ύστερα παραδόθηκαν στην μοίρα τους. Η κυβέρνηση των αρίστων δεν τους ξέρει δεν τους υπολογίζει”.

Σύμφωνα με τον κ. Σακελλίων: “Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη-  Βρούτση οι άνεργοι είναι απλώς αριθμοί στις στατιστικές. Η απάνθρωπη νεοφιλελεύθερη πολίτικη τους εξαϋλώνει τους πλέον αδύναμους. Τα χρήματα, το είπαν καθαρά, θα πάνε σε αυτούς που θα αντέξουν, δηλαδή στους ισχυρούς φίλους τους”.

“Αρνήθηκαν με πάθος την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη των ανθρώπων που έχασαν την δουλειά τους. Γιατί; Γιατί ήθελαν να πληρώσουν τα ΜΜΕ, με την λίστα της ντροπής. Αυτοί είναι, κυνικοί και απάνθρωποι”, καταλήγει ο Σταμάτης Σακελλίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος