“Ντέρμπι” την Κυριακή στην Ξάνθη

“Ντέρμπι” την Κυριακή στην ΞάνθηΧαράλαμπος Δημαρχόπουλος και Μανόλης Τσέπελης δίνουν μάχη στήθος με στήθος για την πρώτη θέση στο δήμο Ξάνθης με τον πρώτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα. Όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο, καθώς στην χθεσινή εκλογική αναμέτρηση ο κος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με τον συνδυασμό «Δήμος Πρότυπο» συγκέντρωσε ποσοστό 23,66% και 5.528 ψήφους και ο κος Μ. Τσέπελης με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» ποσοστό 23,44% και 5.477Ο κος Σάββας Μελισσόπουλος ήρθε τρίτος με ποσοστό 20,74% με 4.846.

“Ντέρμπι” την Κυριακή στην ΞάνθηΠαρόμοια «μάχη» δίνουν και στο δήμο Μύκης, ο νύν δήμαρχος ο κος Τζεμήλ Καπζά, πέρασε μπροστά με ποσοστό 29,43% και 2.716 ψήφους, ακολουθεί ο Ντελή Χουσεϊν σε απόσταση αναπνοής με ποσοστό 29,03% και 2.679 ψήφους.
Στο δεύτερο γύρο θα κριθεί η δημαρχεία και στο δήμο Αβδήρων. Εκεί ο νυν δήμαρχος κος Γ. Τσιτιρίδης προηγείται με ποσοστό 39,10% και 4.977 ψήφους. Στο δεύτερο γύρο πέρασε ο Α. Κριτσίνης με ποσοστό 29,89% και 3.805 ψήφους. Ο κος Βασίλης Τσολακίδης, παρά το υψηλό ποσοστό που πήρε δεν κατάφερε να κάνει το come back στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου, καθώς το 25,44% και 3.239 ψήφους δεν ήταν αρκετό.

“Ντέρμπι” την Κυριακή στην ΞάνθηΤέλος, στον τέταρτο δήμο της Ξάνθης, στον δήμο Τοπείρου ο κος Θωμάς Μίχογλου με ποσοστό 46,80% και 3.826 φαντάζει φαβορί, αν και πάντα στο δεύτερο γύρο ξεκινούν όλοι από την αρχή. Τον ακολουθεί ο Άγγελος Κηλικιώτης με ποσοστό 29,11% και 2.380 ψήφους.Ο Δαλάτσης Κωνσταντίνος με το 24,09% και τους 1.969 που του εμπιστεύτηκαν οι συνδημότες του δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο.

Και στους τέσσερις δήμους της Ξάνθης θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η καταμέτρηση των ψήφων, ωστόσο, έχουν κριθεί τα «ζευγάρια» του δευτέρου γύρου, οι μονομάχοι της δεύτερης και καθοριστικής εκλογικής αναμέτρησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος