Κομοτηνή: Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ροδόπης στο Δ.Σ.

Στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής εξελέγη ο Ανέστης Βαφειάδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ροδόπης και μάλιστα πρώτος σε ψήφους στον Συνδυασμό «Σύμπραξη Προοπτικής» του Αντώνη Γραβάνη έχοντας συγκεντρώσει 960 προτιμήσεις συνδημοτών του.

Κομοτηνή: Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ροδόπης στο Δ.Σ.
Ανέστης Βαφειάδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ροδόπης

«Σε προσωπικό επίπεδο τα πήγα καλά, περιμένω τώρα να τα πάμε καλά και σε συλλογικό επίπεδο, κυρίαρχος στόχος να μπορέσουμε να αλλάξουμε την πόλη» δηλώνει στην ΕΡΤ Κομοτηνής  και σημειώνει «Κάναμε μια προσπάθεια, ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος, θα προσπαθήσω για το καλύτερο, ό,τι υποσχεθήκαμε να γίνει πραγματικότητα στην πόλη»

Τον καλούμε να σχολιάσει τι είναι αυτό που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση την προεκλογική περίοδο; «Η πίεση, η «ζύμωση» με τον κόσμο» απαντά και σχολιάζει « Όλη η διαδρομή, η χαρά, η ζύμωση με τον κόσμο, η θλίψη, οι αντιδράσεις. Όλο αυτό να γίνεσαι ένα με τον κόσμο.»

Σύμφωνα με τον κο Βαφειάδη, αυτό που τον εξέπληξε από την εκλογική αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής  ήταν η αποχή «έδειξε ότι ο κόσμος αδιαφορεί. Υπάρχουν τα προβλήματα , όλοι αναζητούν λύσεις. Ποιος θα δώσει λύσεις σ’ αυτόν τον τόπο; Ήταν για μένα η μεγαλύτερη απορία της εκλογικής αναμέτρησης της πρώτης Κυριακής.» Όπως υποστηρίζει όσοι δεν προσήλθαν στις κάλπες ήταν συνδημότες μας που οι περισσότεροι ήταν στην Κομοτηνή και δεν πήγαν να ψηφίσουν. « Έχουμε προβλήματα και δεν συμμετέχουν. Κάποιος είναι καλύτερος και πρέπει αυτός να επιλεγεί. Να συμμετέχει, να ψηφίσει.» καταλήγει εκφράζοντας την βεβαιότητα για την νίκη του συνδυασμού του.
Φώτο: Ανέστης Βαφειάδης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία :Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος