Κομοτηνή: Το μήνυμα της Αγάπης σε επτά γλώσσες από τον Μητροπολίτη

Τον εσπερινό της Αγάπης τέλεσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων στον Ιερό Ενοριακό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Κομοτηνή: Το μήνυμα της Αγάπης σε επτά γλώσσες από τον ΜητροπολίτηΤο τελετουργικό ξεκίνησε νωρίς το πρωί, με τον Μητροπολίτη να ενδύεται  την Αρχιερατική αμφίεση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, παρουσία των Πολιτικών, Στρατιωτικών, Δικαστικών, Εκπαιδευτικών και λοιπών φορέων του Νομού και της πόλεως, των Ιεροψαλτών και πλήθους κόσμου.

Στη συνέχεια σχηματίσθηκε πομπή, με την Φιλαρμονική του Δήμου Κομοτηνής να προηγείται. Όλοι μαζί  διέσχισαν τις κεντρικές οδούς της πόλης και κατέληξαν στον Ιερό Ενοριακό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής και ευθύς ξεκίνησε η ακολουθία του εσπερινού, κατά την διάρκεια του οποίου αναγνώσθηκε η Ευαγγελική περικοπή και σε άλλες γλώσσες εκτός από τα Ελληνικά, στα Ιταλικά, τα Γαλλικά, τα Λατινικά, τα Γερμανικά, τα Τουρκικά και τα Αγγλικά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης τίμησε με το μετάλλιο της Ἱεράς Μητροπόλεως τον ευεργέτη Αυτής κ. Δημήτριο Κατή. Η τελετή ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να μοιράζει τα καθιερωμένα κόκκινα αυγά στους παρευρισκομένους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος