Κομοτηνή:25-12-2018 Πρωινή Ενημέρωση

Πρωτογενής Τομέας
Επιστολή Καπνοπαραγωγών
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΕπιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον κ. Σταύρο Αραχωβίτη και τους βουλευτές του Νομού Ροδόπης απέστειλε ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης με την οποία αναφέρονται στις αποζημιώσεις καπνοπαραγωγών ποικιλίας ΜΠΑΣΜΑ. «Η αποζημίωση που ανακοινώθηκε δεν μας καλύπτει ούτε σε ποσοστό της τάξης του 15% καθώς επίσης ο Συνεταιρισμός δεν είχε καμία ενημέρωση και σημειώνεται ότι για να μπορέσουν οι καπνοπαραγωγοί μας να καλύψουν τις ανάγκες τους καθώς και να βγούνε στα χωράφια τους για την νέα σεζόν που έρχεται η αποζημίωση θα πρέπει να είναι τουλάχιστον στα 250 ευρώ ανά στρέμμα.

TEE
Ανακοίνωση του ΤΕΕ για την Κτηματογράφηση
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΤο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) – Τμήμα Θράκης με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας Κτηματογράφησης των υπολοίπων ακινήτων της Π.Ε. Ροδόπης και πιο συγκεκριμένα του υπόλοιπου του Δήμου Κομοτηνής και των Δήμων Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας – Σαπών, τονίζει με ανακοίνωσή του ότι «η ορθή, χωρίς προβλήματα για το μέλλον, συμπλήρωση της δήλωσης ιδιοκτησίας είναι συνέργεια διαφόρων επαγγελματικών ομάδων όπως μηχανικοί, δικηγόροι κτλ, και όχι μόνο μίας εξ’ αυτών» και εφιστά την προσοχή όλων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
1η Συνάντηση Εργασίας της Περιφερειακής Ομάδας Εφαρμογής του έργου «CircPro»
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΗ 1η Συνάντηση Εργασίας της Περιφερειακής Ομάδας Εφαρμογής (RSG) του έργου «CircPro» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων που αφορούν στην προώθηση της μετάβασης των Περιφερειών των εταίρων σε εθνικές και περιφεριακές διαδικασίες λήψης αποφάσεων, που σχετίζονται με την κυκλική οικονομία (Circular Economy), αυξάνοντας την εφαρμογή των κυκλικών προμηθειών. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Αλατζά Κυριακή και κ. Μπούτος Ιωάννης, μέλη του Steering Group του έργου, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο. Επίσης μετείχαν εκπρόσωποι από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ ΑΜΘ, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, τον Δήμο Κομοτηνής, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τη ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ, την Αναπτυξιακή Καβάλας, την εταιρεία Συστήματα Sunlight Recycling κ.ά.. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι βασικές αρχές της κυκλικής οικονομίας και αναλύθηκαν οι διεθνείς, ευρωπαϊκές, περιφερειακές και τοπικές προκλήσεις και δυσκολίες που σχετίζονται με τις κυκλικές προμήθειες (CP). Επίσης παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες και τα προβλήματα εφαρμογής της κυκλικής οικονομίας και των κυκλικών προμηθειών σε τομείς όπως ο αγροδιατροφικός, η ενέργεια, οι ορυκτοί πόροι κ.ά..

Η Περιφέρεια ΑΜΘ ενισχύει με 2,4 εκατομμύρια ευρώ το έργο κοινωνικών δομών σε Δράμα, Έβρο και Ροδόπη
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΜε απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια ΑΜΘ θα διαθέσει 2.394.370 ευρώ από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα για την ενίσχυση του έργου κοινωνικών δομών σε Δράμα, Έβρο και Ροδόπη. Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης, και σε μια κίνηση με συμβολικό χαρακτήρα, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «Περπατώ» στην Κομοτηνή, όπου ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που επιτελείται από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλέξανδρο Ταξιλδάρη και τον Αντιπρόεδρο κ. Σάκη Νταντανίδη, παρουσία της Εκτελεστικής Γραμματέως της Περιφέρειας κ. Ζωής Κοσμίδου. Η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει το Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Στέρησης «Άγιοι Θεόδωροι» με το ποσό των 806.400 ευρώ για υπηρεσίες φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «αξίΖΩ» που λειτουργεί ο Σύλλογος στην Κομοτηνή. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ψυχοθεραπεία, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, αυτοεξυπηρέτηση, ψυχαγωγία, κοινωνικοποίηση, φυσική αγωγή και αγωγή υγείας. Σκοπός της χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, ύψους 604.800, είναι το Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης ΑμεΑ του Συλλόγου «Περπατώ» να παρέχει υπηρεσίες σε 21 έφηβους και ενήλικες με κινητική και ψυχοκινητική αναπηρία από τη Ροδόπη για διάστημα τριών ετών. Τα άτομα θα εκπαιδευτούν από εξειδικευμένο προσωπικό στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Κομοτηνή προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν αυτόνομα σε όσο το δυνατόν περισσότερους τομείς της ζωής.

Πανευρωπαϊκή Έρευνα
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΤο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, της Π.Ε. Ροδόπης προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς του κλάδου του αθλητισμού (αθλητικές Ενώσεις, αθλητικά Σωματεία, εργαζομένους σε αθλητικά επαγγέλματα), για τη συμμετοχή τους στην Πανευρωπαϊκή Έρευνα, η οποία συντονίζεται από το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Αθλητισμού και Απασχόλησης (European Observatoire of Sport and Employment – EOSE). Πρόκειται για μια διακρατική πρωτοβουλία, για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τη συμμετοχή 18 εθνικών εταίρων και 5 ευρωπαϊκών δικτύων. Ο πλήρης τίτλος του έργου είναι «Ευρωπαϊκή Συμμαχία Δεξιοτήτων στον Τομέα Αθλητισμού και Φυσικής Δραστηριότητας», ενώ στόχος του είναι η αποτύπωση των απόψεων των εμπλεκομένων σχετικά με τις πραγματικότητες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο αθλητικός τομέας, προκειμένου να γίνουν οι μελλοντικές ενέργειες για τη βελτίωση της προσφοράς δεξιοτήτων.

68,5 εκατομμύρια ευρώ στην Περιφέρεια αν.Μ.Θ.
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΟι πόροι του προγράμματος Υποδομών Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) που έχουν εκχωρηθεί στην Περιφέρεια ΑΜΘ ανέρχονται σε 68,5 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τον περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο έχουν ήδη ενταχθεί έργα όπως οι ΧΥΤΥ Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, καθώς επίσης τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας αστικών λυμάτων στο Δοξάτο, στη Χωριστή, στο Νευροκόπι, στο Φανάρι, στη Νέα Βύσσα και στη Μάκρη. Σε φάση αξιολόγησης βρίσκεται το έργο της μονάδας κομποστοποίησης οργανικού κλάσματος στο Δήμο Παγγαίου.Για τα δίκτυα και τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας αστικών λυμάτων στο Τυχερό, στον Κένταυρο και στο Πρίνο, ο κ. Μέτιος ανέφερε ότι θα χρηματοδοτηθούν το επόμενο διάστημα από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ, το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας αλλά και από εθνικούς πόρους. Με αυτόν τον τρόπο δε θα εκκρεμεί η ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης για κανέναν οικισμό Γ’ Κατηγορίας (πάνω από 2.000 κατοίκους) στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Δικηγορικός Σύλλογος
Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ για ΜΗ ίδρυση τέταρτης Νομικής Σχολής
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΤην απόλυτη στήριξη τόσο του ιδίου προσωπικά όσο και της Νέας Δημοκρατίας, περί ΜΗ ίδρυσης τέταρτης Νομικής Σχολής, εξέφρασε ο Πρόεδρος του κόμματος και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Δ.Π.Θ. και εκπροσώπους της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Κατά τη συζήτηση επισημάνθηκε η πάγια θέση τόσο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης όσο και των λοιπών Δικηγορικών Συλλόγων της Εφετειακής Περιφέρειας ότι η Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ. αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης των κοινωνιών της Θράκης και στηρίζεται αποφασιστικά ο ρόλος της αυτός από όλους τους φορείς της περιοχής. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε πως «η μελλοντική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα ακυρώσει την πρόθεση της σημερινής κυβέρνησης να ιδρύσει τέταρτη Νομική Σχολή».

Μητρόπολη
Πρόγραμμα του Μητροπολίτη
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΗ ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ αύριο και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιοὺ Πανδρόσου.Την Κυριακή: ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 30-12-2018. Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θά ἱερουργήσει στόν Ἱερό Ναό Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου Μαρωνείας.

Εκλογές Μάιος 2019
Υποψήφιοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση»
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΥποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι ο Παπατολίδης Δημήτρης του Σάββα. Κατάγεται από τη Δράμα και ζει στην Καβάλα. Είναι 42 χρονών. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου με την «Λαική Συσπείρωση» θα είναι ο Σπορίκης Παναγιώτης του Θεοδώρου. Γεννήθηκε το 1958. Μεγάλωσε και ζει στον Ίασμο της Ροδόπης. Είναι παντρεμένος με την Μελαχροινή Πουλακίδα με την οποία έχουν μία κόρη. Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Οδοντοτεχνικής της Ανώτερης Σχολής Στελεχών Υγείας του ΤΕΙ Αθηνών και της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και εργάζεται ως οδοντοτεχνίτης. Είναι μέλος του Κ.Κ.Ε από τη δεκαετία του 1970. Ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ιάσμου την περίοδο 1999-2002 με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. Δραστηριοποιείται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος και μέλος της διοίκησης του για πολλά χρόνια.

Τοπική Αυτοδιοίκηση
Στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης ο Δήμος Ξάνθης
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΟ Δήμος Ξάνθης παρέλαβε τρία ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα μετά την ολοκλήρωση του αντίστοιχου διαγωνισμού που προηγήθηκε και εισέρχεται πλέον στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης! «Πρόκειται ουσιαστικά για οικολογικά οχήματα πόλης που κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό, τα λεγόμενα eco cars, τα οποία τίθενται στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή τους», υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, για να προσθέσει «Η εξοικονόμηση πόρων με νέες τεχνολογίες είναι το μεγάλο στοίχημα που έθεσε από την αρχή ως προτεραιότητα η Δημοτική Αρχή και γίνεται πλέον πράξη. Τα νέα οχήματα ενισχύουν το πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου μας και επιπλέον εξασφαλίζουν μηδενικό κόστος συντήρησης, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, μηδενικό κόστος καυσίμου, αφού η κατανάλωσή τους περιορίζεται στο 1 € ανά 100 χιλιόμετρα».

Λαϊκές αγορές
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΛόγω της επίσημης αργίας της Πρωτοχρονιάς την Τρίτη 1 Ιανουαρίου η λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Τοπικής Κοινότητας Αιγείρου, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018 αντίστοιχα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθ. 30 παρ.1 του Ν.4497/2017, του Κανονισμού Λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Κομοτηνής και του πρακτικού αρ. 9/2018 της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών ΠΕ Ροδόπης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΚατά την συνεδρίαση της 17ης Δεκεμβρίου 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κομοτηνής με την υπ΄αριθ. 485/2018 Απόφασή του ενέκρινε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 1. Την δέσμευση μίας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ πλησίον των γραφείων της Πρόνοιας στην οδό Σμύρνης παραπλεύρως του 1ου ΚΑΠΗ. 2. Την δέσμευση μίας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Ναρσή 23. 3. Την παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης μόνο για όχημα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης επί της οδού Σοφίας Βέμπο μεταξύ των οδών Παρασίου και Αγίου Γεωργίου. Τη θέση θα υποδείξει επακριβώς η Τεχνική Υπηρεσία. 4. Την δέσμευση μίας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Λίσσου 15. 5. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την δίοδο πρόσβασης σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης οικοδομής επί της οδού Εμμανουήλ Μαρινάκη 1. 6. Τον καθορισμό μίας θέσης φορτοεκφόρτωσης στην οδό Παρασίου. Η ακριβής θέση και οι διαστάσεις θα καθορισθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής. 7. Την τοποθέτηση μεταλλικών εμποδίων επί της Λ.Ηρώων 9 μπροστά από την κύρια είσοδο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. 8. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την δίοδο πρόσβασης σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης οικοδομής επί της οδού Κουντουριώτου 13. 9. Την δέσμευση μίας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Γεναδίου. 10.Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την είσοδο (θέση 1 του σχεδιαγράμματος), του αύλειου χώρου της επιχείρησης στην κεντρική οδό του οικισμού Υφαντών.

Αστυνομική Διεύθυνση
Καθολική προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική – βιωματική ημερίδα στην Κομοτηνή με θέμα «Καθολική προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία και οι προσπάθειες που γίνονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία, αποτέλεσε το θέμα της ομιλίας του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικού Διευθυντή Μιχαήλ Σεβδυνίδη. Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, Τρύφων Καρούντζος, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Υποδομών και Πολεοδομίας του Δήμου Κομοτηνής, Ιωάννη Μουρτίδη, το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, Γεώργιο Φιλιππίδη και τη Γενική Γραμματέα του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, Στέλλα Βογιατζή. Επίσης, από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας προσφέρθηκαν δύο (2) αναπηρικά αμαξίδια στο Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και στον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρία Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης, «Άγιοι Θεόδωροι» , τα οποία αποκτήθηκαν με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το υστέρημα των αστυνομικών που υπηρετούν στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, καθώς και τη στήριξη – συνδρομή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Συνελήφθη 27χρονος διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Κομοτηνή:25-12-2018  Πρωινή ΕνημέρωσηΣυνελήφθη  27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες. Ειδικότερα, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 27χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Καβάλας. Τελικά, στο ύψος του Αγίου Σίλα Καβάλας, το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος