Ντίνος Χαριτόπουλος: «Τέρμα τα πειράματα…τώρα μιλάει η πείρα»

Σε ένα πολυπληθέστατο ακροατήριο, μίλησε το Σάββατο το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαππών, Ντίνος Χαριτόπουλος, στο Συνεδριακό Κέντρο, παρουσιάζοντας το συνδυασμό του, «Επανεκκίνηση».

Ντίνος Χαριτόπουλος: «Τέρμα τα πειράματα…τώρα μιλάει η πείρα»
Ο Ντίνος Χαριτόπουλος, παλιός Δήμαρχος στις Σάππες, -2000-, από τους καλούς γνώστες των θεμάτων στις Σάππες, παρέθεσε στους δημότες Μαρωνείας-Σαππών, τους λόγους που τον ωθούν να κατέβει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ζητώντας ισχυρή εντολή και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή!
Στάθηκε στο γεγονός πως οι Σάππες είναι η πιο φτωχή περιοχή σε έναν νομό Ροδόπης, εξίσου φτωχό, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ ΣΤΑΤ.
Ανεργία, αναπτυξιακή και επενδυτική άπνοια στο Βιοτεχνικό Πάρκο των Σαππών, απουσία από προγράμματα, απουσία από τα σχολικά γεύματα, που παρέχει η πολιτεία, διερωτώμενος γιατί. Επίσης ανέφερε τα κλειστά τα Δημοτικά Σφαγεία εδώ και 4 μήνες, χωρίς Αγροτική οδοποιία. Ένας Δήμος με 25 χλμ παραλία χωρίς οργάνωση και ούτε μία γαλάζια σημαία, ρημαγμένα χωριά.
Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία της κριτικής στην παρούσα διοίκηση που άσκησε ο κ. Χαριτόπουλος.
Ο ίδιος από την πλευρά του δεσμεύθηκε για Ισονομία, Ισοπολιτεία, αειφόρο ανάπτυξη, διατηρώντας το πολιτικό ΟΧΙ στην εξόρυξη του Χρυσού. Αξιοποίηση πρωτογενούς τομέα-Αγρότες-Κτηνοτρόφοι-, αξιοποίηση τουριστικού τομέα.
«Δεσμεύομαι για έναν πολυκεντρικό δήμο, όπου θα αξιοποιούνται όλες οι ιστορικές κοινότητες και η κάθε μία θα έχει ρόλο. ΟΙ Σάππες ως το διοικητικό κέντρο, η Μαρώνεια το Ιστορικό, η Ξυλαγανή το Αγροτικό, ο Ίμερος το τουριστικό», σημείωσε ο κ. Χαριτόπουλος.
Επί πλέον πρόσθεσε την αξιοποίηση των διασυνοριακών προγραμμάτων της ΕΕ, τη σύνδεση του ΒΙΟΠΑ Σαππών με το Φυσικό Αέριο, την ένταξη στο «Διάζωμα» και του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος