Ροδόπη: Ο Covid 19 ακυρώνει το 5ο Θερινό Σχολείο “Το αρχαίο Δράμα ως Παρασταική Τέχνη”

Την μη πραγματοποίηση του 5ου Θερινού Σχολείου: “Το αρχαίο Δράμα ως Παραστατική Τέχνη” γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του Λογαριασμό στο F/B ο υπεύθυνος καθηγητής του ΔΠΘ κος Γιώργος Τσομής. Αιτία αποτελεί ο Covid-19, παρά το γεγονός ότι οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του είχαν αρχίσει ήδη από τον Ιανουάριο.

Το κείμενο της ανάρτησης του κ. Τσομή έχει ως εξής:
Ροδόπη: Ο  Covid 19  ακυρώνει το 5ο Θερινό Σχολείο “Το αρχαίο Δράμα ως Παρασταική Τέχνη”“Φέτος, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθεί το 5ο Θερινό Σχολείο: «Το Αρχαίο Δράμα ως Παραστατική Τέχνη» λόγω λήψης προληπτικών μέτρων ενάντια στη διάδοση του covid-19, μολονότι οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του είχαν αρχίσει ήδη από τον Ιανουάριο του 2020.

Φέτος στη διοργάνωση του Θερινού μας Σχολείου θα συνέπραττε σε πολύ μεγάλο βαθμό και ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις του για τη διεξαγωγή των μαθημάτων και τη φιλοξενία των φοιτητριών/φοιτητών χάρη στη γενναιόδωρη προσφορά του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Κωνσταντίνου Χαριτόπουλου και σε συνεννόηση με την Αντιπρύτανη Καθηγήτρια Zoe Gavriilidou.

Ευελπιστούμε στην επόμενη διοργάνωση, τον Σεπτέμβριο του 2021, με τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου μας και του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και την ευγενική προσφορά του Δημάρχου κ. Χαριτόπουλου, του οποίου η επιθυμία για την πραγματοποίηση του Θερινού Σχολείου στους χώρους της μυθικής και ιστορικής Μαρώνειας είναι μεγάλη. Πάνω από όλα παραμένουμε υγιείς και αισιόδοξοι!”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος