ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης: «Πρωταθλήτρια στην ύφεση η Ελλάδα-Δεν θίγουμε τη μαχόμενη δημοσιογραφία»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, σήμερα στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής, για τις τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και για το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι».
ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης: «Πρωταθλήτρια στην ύφεση η Ελλάδα-Δεν θίγουμε τη μαχόμενη δημοσιογραφία»Ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Σταμάτης Σακελλίων, υπογράμμισε με την τοποθέτησή του τις διαφορές του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, από το κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο οδηγεί την Ελλάδα να είναι πρωταθλήτρια στην οικονομική ύφεση, πάνω από 10%.
«Η κυβέρνηση επιλέγοντας με δάνεια, που αυτό είναι η επιστρεπτέα προκαταβολή, σε αντίθεση με το δικό μας πρόγραμμα που είναι επιδότηση και άρα μη επιστρεπτέα, δείχνει πως δεν στηρίζει τώρα τις επιχειρήσεις, αλλά όσες στο μέλλον επιβιώσουν. Στην Ροδόπη μόνο χάνουν οι Κτηνοτρόφοι 43 εκ ευρώ.
Η κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε το διάστημα της καραντίνας και πέρασε νόμους που διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις, ενώ έχει αφήσει στην τύχη τους τους μακροχρόνια ανέργους”, τόνισε ο κ. Σακελλίων.

Επι πλέον χαρακτήρισε μνημείο αδιαφάνειας τις 84 μέρες, που η κυβέρνηση αρνείται να δώσει την λίστα με ποια ΜΜΕ και με τι ποσά, έδωσαν τα 20 εκ που δεν είναι από το πορτοφόλι τους αλλά χρήματα του Ελληνικού λαού. «Είναι βαθύ θέμα Δημοκρατίας πάνω από όλα», τόνισε ο κ. Σακελλίων.
Από την πλευρά του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου, το χαρακτήρισε σκάνδαλο πρώτου βαθμού με διασπάθιση δημόσιου χρήματος.

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ αφορούσε τα μεγάλα κανάλια και όχι τη μαχόμενη δημοσιογραφία. Εμείς δεν είπαμε να μην στηριχθούν τα ΜΜΕ, αλλά αυτό να γίνει με όρους κανόνες και κριτήρια και όλα στο Φως», τόνισε ο κ. Χαρίτου.

Επίσης κάλεσε την κυβέρνηση να αποδεχθεί την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, υπό την πρόεδρο της Δημοκρατίας για να διαμορφωθούν οι κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα(ΑΟΖ τουρκική προκλητικότητα).
Τέλος ζήτησε να προμηθευτεί το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής το μηχάνημα PCR, (μοριακού ελέγχου αίματος για τον κορονοϊό).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος