Το βίντεο του Παραρτ. Κομοτηνής του Ελλ. Ερυθρού Σταυρού που βραβεύτηκε

Αυτό είναι το βίντεο του Παραρτήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στον διαγωνισμό σύντομης ταινίας του Δήμου Κομοτηνής με τίτλο «Στην Κομοτηνή μένουμε σπίτι».

Ο Δήμος Κομοτηνής στις 9 Απριλίου 2020 είχε προκηρύξει διαγωνισμό σύντομης ταινίας με τίτλο «Στην Κομοτηνή μένουμε σπίτι», στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων που ως στόχο είχαν την ενεργοποίηση, ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγειονομικής προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.  Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό αυτό ήταν συνολικά εννέα (9).

Το μεγάλο βραβείο απονεμήθηκε στην ταινία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- Παράρτημα Κομοτηνής. Πρόκειται για μία επιταγή των 1000 ευρώ, που προσφέρθηκαν στον Δήμο Κομοτηνής από τον κύριο Γιώργο Χρυσοχοΐδη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ», προκειμένου να διατεθούν για τη στήριξη κάποιου κοινωνικού σκοπού. Ο Δήμος Κομοτηνής με τη σειρά του προσέφερε την επιταγή αυτή στον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο – Παράρτημα Κομοτηνής, τόσο ως επιβράβευση της συμμετοχής του στον διαγωνισμό με την υπέροχη ταινία του, όσο, κυρίως, για την αμέριστη συνδρομή του στον τιτάνιο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής για τη στήριξη και ανακούφιση των αδύναμων οικονομικά και κοινωνικά συμπολιτών μας κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος