Άργος  Ορεστικό  Καστοριάς : Εγγραφές  στο  τμήμα  προσχολικής  αγωγής  του Δήμου

Από  τις  15  έως  τις  30 Μαϊου,  θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για τις εγγραφές των παιδιών στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής-παιδικοί σταθμοί  του   Δήμου Άργους Ορεστικού  Καστοριάς.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλα τα παιδιά, ηλικίας από 2,5 ετών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση , στο  Νηπιαγωγείο. Ο υπολογισμός της ηλικίας θα  γίνεται με βάση το μήνα Σεπτέμβριο, δηλαδή  πρέπει να συμπληρώνονται τα 2,5 έτη (2 χρόνια και 6 μήνες) μεταξύ 1  Σεπτεμβρίου   έως  30  Σεπτεμβρίου.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Άργους Ορεστικού www.argosorestiko.gr  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να  βρουν  τα απαιτούμενα προς εγγραφή αρχεία, ενώ  αρχικά , οι αιτήσεις μόνο,  θα  αποστέλλονται στο e-mail: paidstathmoi@argosorestiko.gr, αφού γίνει λήψη του σχετικού συνημμένου αρχείου και συμπλήρωσή του.

Όποιος από τους γονείς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ηλεκτρονικό τρόπο εγγραφής, μπορεί να στέλνει μήνυμα στο παραπάνω e-mail ή να καλεί στο τηλέφωνο 2467043070 (τις ώρες 10:00 με 11:00), ώστε να οριστεί κάποια ώρα συνεργασίας και να βοηθηθεί.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης 

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος