Δ. Μακεδονία: Ένας θάνατος από κορονοϊό και τέσσερα νέα κρούσματα

Ένας νέος θάνατος από κορονοϊό, ο τριακοστός από την έναρξη της πανδημίας της Covid-19, προστέθηκε χθες, Τρίτη, στη Δυτική Μακεδονία. Πρόκειται για μια 89χρονη, η οποία κατάγονταν από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και άφησε την τελευταία της πνοή στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, που είναι το Νοσοκομείο αναφοράς στη Δυτική Μακεδονία.Στα ήδη 218 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία προστέθηκαν και άλλα τέσσερα νέα -αυτά στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας- και έτσι τον Αύγουστο καταγράφονται 25 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα εννέα στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα οκτώ στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, και τα άλλα οκτώ στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Τον Ιούλιο στη Δυτική Μακεδονία είχαν εμφανιστεί 29 κρούσματα, εκ των οποίων ήταν και τα δύο πρώτα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, ενώ τον Ιούνιο επιβεβαιώθηκαν 22 κρούσματα κορονοϊού.

Χθες, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 196 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα, από τα οποία τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ενώ 26 άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος