Γρεβενά: 3η δημοπράτηση των Εργατικών Κατοικιών Κυρακαλής και ίδρυση ΚΕΚ

Τη δέσμευσή της ότι τους επόμενους μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της διαγωνιστικής διαδικασίας και θα οριστεί η ημερομηνία δημοπράτησης του έργου της ολοκλήρωσης των ημιτελών σπιτιών στις Εργατικές Κατοικίες της Κυρακαλής, ανέλαβε η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη.

Η κ. Καραμεσίνη επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 16 Μάϊου 2019 τον οικισμό με ομάδα μηχανικών του ΟΑΕΔ και το βουλευτή Γρεβενών, Χρήστο Μπγιάλα, προκειμένου να διαπιστώσουν την υφιστάμενη κατάσταση των σπιτιών. Μάλιστα ανακοίνωσε και την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ να επικαιροποποιηθεί η μελέτη του οικισμού, προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι τυχόν φθορές των τριών τελευταίων ετών. Επίσης ανακοίνωσε και την ίδρυση και λειτουργία εντός του οικισμού του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του ΟΑΕΔ Γρεβενών, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του εργατικού δυναμικού της περιοχής

Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη επισκέφθηκε επίσης και το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ Γρεβενών, προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία της Υπηρεσίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος