Κοζάνη: Ιωάννης Βαρδακαστάνης: Αναγκαία η αλλαγή μοντέλου της ΕΕ -να σταματήσει η Ε.Ε. να δημιουργεί χώρο ΣΕ ακροδεξιά μορφώματα

 Απαιτείται ριζική στροφή, ένα μοντέλο ανάπτυξης με αρμονία και ισορροπία μεταξύ κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής πολιτικής, θα πρέπει να σταματήσει η Ε.Ε. να δημιουργεί χώρο για ακροδεξιά μορφώματα και δημαγωγίες, τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙ.ΝΑΛ Γιάννης Βαρδακαστάνης, κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην Κοζάνη, ζητώντας την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής συνέδεσε  τις φιλελεύθερες πολιτικές της ΕΕ οι οποίες οδήγησαν σε φτωχοποίηση των χωρών της σε ποσοστό που αγγίζει το 34% στην Ελλάδα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και στον Μάνφρεντ Βέμπερ τονίζοντας ότι έχει στους κόλπους του «μορφώματα που αμφισβητούν τις αξίες της Ε.Ε», κάνοντας λόγο για επιτακτική ανάγκη αναθεώρησης της συνθήκης του Μάαστριχτ.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία ανέφερε τους λόγους που  αποφάσισε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής αποδεχόμενος την πρόταση της Φώφης Γεννηματά, υπογραμμίζοντας ότι  η συμμετοχή του στις  ευρωεκλογές ήταν επιβεβλημένη, μετά από τις μάχες που έδωσε εδώ και χρόνια, για την επίλυση των προβλημάτων του αναπηρικού κινήματος υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα  στη διαμόρφωση μιας νέας αναπηρικής ατζέντας με πολιτική συνοχή, με δικαιώματα για ίση μεταχείριση. Υπογραμμίζοντας ακόμα ότι  ήθελε να συμμετέχει στην προσπάθεια αναγέννησης και ενδυνάμωσης της δημοκρατικής παράταξης, στις Ευρωεκλογές.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος