Στον νέο δήμο Βελβεντού την Τρίτη ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας

Το Βελβεντό, που προσφάτως ανεξαρτητοποιήθηκε από το Δήμο Σερβίων- Βελβενδού επισκέπτεται αύριο Τρίτη 16 Απριλίου 2019, το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση, την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου καθώς και των βουλευτών της περιοχής.

Τον Πρωθυπουργό που αναμένεται να φτάσει στην Κοζάνη αεροπορικώς στις 10.30, θα υποδεχτεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ενώ στην συνέχεια θα κατευθυνθούν οδικώς προς το Βελβενδό, όπου στην διασταύρωση του Βελβενδού επι της εθνικής οδού Κοζάνης- Λάρισας θα γίνει η υποδοχή του κ. Τσίπρα από τους κατοίκους του Βελβενδού.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει την δυνατότητα γύρω στις 11.30 το πρωί να επισκεφθεί τους δυο πρωτοπόρους συνεταιρισμούς ροδακίνου Δήμητρα και ΑΣΕΠΟΠ, ενώ αμέσως μετά θα περιηγηθεί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβενδού. Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τον μοναδικό σε επίπεδο χώρας αυτοδιαχειριζόμενο υδροηλεκτρικό σταθμό του ΤΟΕΒ Βελβενδού που συμβάλει στην εξοικονόμηση πόρων προς όφελος των αγροτών, σε σχέση με την άρδευση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων.

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ο κ. Τσίπρας θα συμμετάσχει στην αμεσοδημοκρατική λαϊκή συνέλευση του Βελβενδού όπου και θα απευθύνει χαιρετισμό. Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψης του αργά το μεσημέρι θα επισκεφθεί και την σημαντική Βιβλιοθήκη του Βελβενδού.  Σύμφωνα με πληροφορίες στην επίσκεψη του Πρωθυπουργό αναμένεται να συμμετάσχουν και άλλοι υπουργοί καθώς και υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος