Σύμβαση για αποκατάσταση του ναού της Παναγίας στην Εράτυρα

Στην   υλοποίηση  ενός μεγάλου πολιτιστικού έργου, το  οποίο  αφορά  στην αποκατάσταση  του Ιερού Ναού της Παναγίας στην Εράτυρα Βοϊου Κοζάνης, προχωρά  η  Περιφερειακή αρχή,  με την  υπογραφή  της  προγραμματικής σύμβασης,   την οποία ενέκρινε ομόφωνα  το Περιφερειακό Συμβούλιο  Δυτ. Μακεδονίας.

Σύμβαση για αποκατάσταση του ναού της Παναγίας στην ΕράτυραΣτη χθεσινή συνεδρίαση του  Περιφερειακού  Συμβουλίου στην Κοζάνη, τόσο  η Πρόεδρος  της  Τοπικής Κοινότητας  Εράτυρας  Αναστασία Σαμαρά, όσο και  ο  εκπρόσωπος  των ενεργών πολιτών και  τέως Δήμαρχος Βοϊου  Νίκος  Κατσαούνης , ευχαρίστησαν  τον Περιφερειάρχη  αλλά και  ολόκληρο  το Περιφερειακό Συμβούλιο  για την  εξέλιξη αυτή και υπογράμμισαν  την ιδιαίτερη  σημασία  του έργου για  την τόνωση  της επισκεψιμότητας στην διαδρομή Σιάτιστας-Καστοριάς και την ανάπτυξη του θρησκευτικού  τουρισμού  στην περιοχή.

Σύμβαση για αποκατάσταση του ναού της Παναγίας στην ΕράτυραΟ  προϋπολογισμός  του έργου της αποκατάστασης του Ιερού Ναού της Παναγίας  στην Εράτυρα ανέρχεται στις  305.000  ευρώ και όπως αναφέρθηκε  «αποτελεί  ένα στολίδι, με  τις μοναδικές τοιχογραφίες του».

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος