Παρεμβάσεις στη Νότια Ρόδο

Με τους προέδρους των Κοινοτήτων της Νότιας Ρόδου, για την πορεία των έργων στην περιοχή, είχε χθες ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος.
Ο δήμαρχος τους ενημέρωσε για τις τρεις (3) εργολαβίες που αφορούν στην βελτίωση και ανάπλαση των δημοτικών οδών της ευρύτερης περιοχής, ύψους 546.000 ευρώ, οι οποίες αναμένονται να ξεκινήσουν περί τα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ τους ενημέρωσε και για την επανεκκίνηση της εργολαβίας που αφορά στην αγροτική οδοποιία της Νότιας Ρόδου μέσω του προγράμματος του ΟΠΑΑΧ, που είχε διακοπεί λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, καθώς και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες LED αναμένοντας την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η πορεία των 10 ανταποδοτικών έργων της ΔΕΗ Α.Ε, προϋπολογισμού 3.900.000 ευρώ, η υλοποίηση των οποίων έχει ξεκινήσει, μετά και την εκπόνηση των σχετικών μελετών από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και τη ΔΕΥΑΡ.
Ήδη έχει ολοκληρωθεί η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης χαμηλής τάσης στην Κατταβιά και ο ηλεκτροφωτισμός του δημοτικού γηπέδου στο Γεννάδι, ενώ παράλληλα έχουν δρομολογηθεί και οι υπόλοιπες εργολαβίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος