Ορεστιάδα: Αύριο η κηδεία του Βασίλη Στεφανακίδη

Τραγικό θάνατο βρήκε εχθές, γύρω στις 4 το απόγευμα στη Νέα Βύσσα, ο αγροτοσυνδικαλιστής και πρόεδρος των τευτλοεξαγωγέων Έβρου, Βασίλης Στεφανακίδης.

Ο 59χρονος προσπαθούσε να βάλει σε λειτουργία ένα τρακτέρ που βρίσκονταν σε υπόστεγο στην αυλή του σπιτιού του, το όχημα πήρε μπρος και τον παρέσυρε εγκλωβίζοντάς τον σε τοίχο. Για τον επεγκλωβισμό της σορού κλήθηκε η πυροσβεστική και χρειάστηκε ένα βαρύ όχημα που τράβηξε τον αγροτικό ελκυστήρα. Ο Βασίλης Στεφανακίδης ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα αγροτικά, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ορεστιάδας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στη Νέα Βύσσα. Σημειώνεται ότι είναι το τρίτο περιστατικό θανάτου αγρότη εν ώρα εργασιών σε αγροτικό μηχάνημα, καθώς στις 30 Απριλίου είχε σκοτωθεί ένας 50χρονος σε αγροτική περιοχή του Βάλτου και στις 17 Ιουλίου ένας 68χρονος στην περιοχή του Χειμωνίου, όταν παρασύρθηκαν από καρούλι ποτίσματος.
Ο. Α. Σ. Ε. “Η Ενότητα”: “Βαθιά θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Β. Στεφανακίδη”
Τη «βαθιά θλίψη» της για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Στεφανακίδη εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα», αναγνωρίζοντας την «ντομπροσύνη, την αγωνιστικότητα και την πραότητα» του εκλιπόντος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Η Ομοσπονδία εκφράζει επίσης τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Βασίλη Στεφανακίδη.

Φωτό: voreas

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος