Ορεστιάδα: Νέος επικεφαλής της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών ο Α. Παπανδρέου

«Η ευθύνη είναι βαριά, την αναλαμβάνω για να πάω την Κίνηση ένα βήμα πιο πέρα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις, μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο νέος επικεφαλής της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών για τον δήμο Ορεστιάδας «Είναι στο Χέρι μας», Αθανάσιος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου, γιατρός-πνευμονολόγος στο επάγγελμα, προτάθηκε και επελέγη ομόφωνα στην τελευταία γενική συνέλευση της Κίνησης, το περασμένο Σάββατο, να ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα συγκροτηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
«Ήταν μία πολύ τιμητική πρόταση, στόχος όλων μας είναι να οδηγήσουμε την παράταξη σε μεγαλύτερα, μακάρι και πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από τα προηγούμενα», σχολίασε ο ίδιος, τονίζοντας πως θα επιδιωχθεί διεύρυνση και ανανέωση, «χωρίς να ακυρώνουμε τίποτα από το παρελθόν μας», όπως είπε.
«Αισθάνομαι ότι είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνω, με την έννοια ότι πρέπει να συνεχίσω ένα άκρως επιτυχημένο έργο που είχαν οι προηγούμενοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, στο νυν δημοτικό συμβούλιο», συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου.

“Τέλος καλό, όλα καλά…”
Αναφερόμενος στις διαδικασίες που προηγήθηκαν εντός της Κίνησης για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής της, σημείωσε ότι «αυτές οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες, αυτό θέλει η δημοκρατία, χρειάζεται συναντήσεις, απόψεις, προτάσεις και σύνθεση…». Χαρακτήρισε, μάλιστα, «πολύ ζεστές» τις διεργασίες που έγιναν, οι οποίες ευοδώθηκαν και κατέληξαν σε ένα αποτέλεσμα για το οποίο ήδη υπάρχουν πολλά θετικά μηνύματα, εκτιμά η Κίνηση.
«Από το βράδυ του Σαββάτου λαμβάνουμε σημαντικά και θετικά μηνύματα, και ακόμα έχουμε κάποιους μήνες μπροστά μας, να συσπειρωθούμε κι άλλο…», δήλωσε ο κ. Παπαναδρέου, ξεκαθαρίζοντας πως «μόνη και ξεκάθαρη διεκδίκηση της παράταξης είναι ο δήμος και δεν υπάρχει περίπτωση διαπραγμάτευσης για κάτι άλλο».
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του νέου επικεφαλής με τη νέα Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας κατάρτισης προγράμματος και ψηφοδελτίου, τον τελικό σχεδιασμό των οποίων θα κληθεί, στη συνέχεια, να επικυρώσει η γενική συνέλευση, «γιατί έτσι, δημοκρατικά, λειτουργεί η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών “Είναι στο Χέρι μας”», επεσήμανε καταλήγοντας στις δηλώσεις του ο κ. Παπανδρέου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος