Αντώνης Τσαούσης: «Πρωταθλητές και φέτος»

Το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο δείχνει να ξαναβρίσκει ο Απόλλων Παραλιμνίου με τους πρωταθλητές να θέλουν αύριο Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 3:00 μ.μ. να κερδίσουν τον Νέστο Χρυσούπολης στο γήπεδο τους για να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο βρήκε όμως στον Απόλλωνα Παραλιμνίου κι ο Αντώνης Τσαούσης. Ο Σερραίος αμυντικός είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα στην καριέρα του αφού για δύο χρόνια φορώντας τη φανέλα του Πανσερραϊκού είχε 33 συμμετοχές κι ένα γκολ στη Football league. Ένας σοβαρός τραυματισμός έβαλε τέλος σε αυτό το καλό ξεκίνημα. Ο Αντώνης Τσαούσης κατάφερε να το ξεπεράσει και τα τελευταία χρόνια με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Ο Αντώνης Τσαούσης μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για:

– Για τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα:  

«Φαίνεται ότι ξαναβρίσκουμε τον καλό μας εαυτό, πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας, χρειάζεται όμως να συνεχίσουμε έτσι, να πετύχουμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στο Νέστο για να έχουν αξία οι νίκες μας με Πανσερραϊκό και Καλαμπάκι. Έχουμε μείνει κάπως πίσω στο βαθμολογικό πίνακα αφού δεν είχαμε καλή αρχή στο πρωτάθλημα, όμως τώρα έχουμε βρει τον καλό μας εαυτό και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε την τρίτη νίκη. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι είμαστε οι περσινοί πρωταθλητές. Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε τη νίκη. Βέβαια, όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή. Είναι πιο σημαντικό να κερδίζεις το πρωταθλητή παρά μια άλλη ομάδα».

Αντώνης Τσαούσης: «Πρωταθλητές και φέτος»-Για το παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης:

«Είναι αήττητος και πρωτοπόρος. Νίκησε τον Πανσερραϊκό, εδώ και χρόνια δείχνει ότι είναι μια καλή και σταθερή ομάδα, θέλει κι αυτός να πάρει την πρωτιά στον όμιλο αλλά δεν πρέπει εμείς να τον αφήσουμε να το πετύχει».

-Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας:

«Είχαμε κάποιες σημαντικές απουσίες, θεωρώ ότι ήμασταν και κάπως άτυχοι στα παιχνίδια, όμως σιγά σιγά αυτό φαίνεται πως αλλάζει. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Αν κάνεις ήττες πέφτει η ψυχολογία»

Αντώνης Τσαούσης: «Πρωταθλητές και φέτος»-Για το κύπελλο Ελλάδος:

«Είναι πολύ καλό και για τους παίκτες και για την ομάδα να βρίσκεται σε αυτόν τον θεσμό, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στους «32» του κυπέλλου»

-Για το αν η ομάδα μπορεί να πετύχει την άνοδο:

«Θεωρώ ότι αν έχουμε την καλή ψυχολογία, όπως την έχουμε αυτήν την περίοδο και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο γιατί όχι; Ακόμα είναι οι πρώτες αγωνιστικές. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Αν κάνουμε νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα και είμαστε αήττητοι γιατί όχι να μην βγούμε πρωταθλητές και φέτος».

 -Για τις συνθήκες και το κλίμα στην ομάδα:

«Είμαι σε μια ομάδα με πάρα πολύ καλή οργάνωση. Μια ομάδα που έχει ηρεμία. Υπάρχει η στήριξη του πρόεδρου προς  όλους μας. Γενικά είναι ένα πολύ καλό και οργανωμένο σωματείο».

-Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής:

«Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες φέτος.  Η Καβάλα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, το ίδιο και ο Αετός Ορφανού, όπως και ο Νέστος. Φυσικά ο Πανσερραϊκός είναι Πανσερραϊκός, δεν μπορείς να τον ξεγράψεις όπως και να το κάνουμε. Εμείς θέλουμε και μπορούμε να πάρουμε την 1η θέση. Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο δυνατό από την περσινή χρονιά και όποιος πάρει πιο πολλά διπλά θα έχει το προβάδισμα για τον τίτλο»

-Για τις ομάδες από τις παραπάνω που κατονόμασε που έχουν το προβάδισμα για την πρωτιά:

«Θεωρώ ότι η Καβάλα, ο Νέστος κι εμείς θα είμαστε στις πρώτες θέσεις. Αυτές θα πάνε μέχρι το τέλος»

Αντώνης Τσαούσης: «Πρωταθλητές και φέτος»-Για τα χρόνια του στον Πανσερραϊκό:

«Ξεκίνησα 10 ετών από τις μικρές ομάδες του Πανσερραϊκού και υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Ήταν ιδανικό για μένα γιατί είναι το όνειρο του κάθε παιδιού να υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα της πόλης του. Αγωνίστηκα για δύο χρόνια στη Football league με τον Πανσερραϊκό. Φυσικά κι έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα τότε με πρόεδρο τον Πέτρο Θεοδωρίδη και νομίζω ότι φαίνεται η απουσία του στο σύλλογο. Είχα και τον Παύλο Δημητρίου προπονητή και πολύ καλούς συμπαίκτες».

-Για τις προτάσεις που ακούγονταν τότε ότι είχε από άλλες ομάδες όπως και από την Ολλανδία:  

«Ναι, υπήρχαν προτάσεις αλλά τότε είχα το μυαλό μου μόνο στον Πανσερραϊκό. Ήθελα να παίξω, να καθιερωθώ και μετά θα έβλεπα για το κάτι παραπάνω. Αυτό βέβαια δεν ήρθε. Ήμουν και άτυχος αφού είχα έναν σοβαρό τραυματισμό με το πόδι μου κι έμεινα εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα χρόνο».

Αντώνης Τσαούσης: «Πρωταθλητές και φέτος»-Για το ποιους από εκείνους τους συμπαίκτες του θα ήθελε τώρα να ξαναέχει συμπαίκτες:

«Η αλήθεια είναι ότι τότε είχα πολύ καλούς συμπαίκτες όπως o Κώστας Κιάσσος που μπορώ να ξεχωρίσω και ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο, ο Σάμι Μπανγκουρά κ.α. Ήταν παίκτες κλάσης αυτοί. Επί Πέτρου Θεοδωρίδη η ομάδα είχε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που είχαν παίξει σε υψηλό επίπεδο».

-Αν είναι μια επανεκκίνηση της καριέρας του ο Απόλλων Παραλιμνίου:

«Εννοείτε, ναι είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι στην πόλη μου και παίζω ποδόσφαιρο. Είναι μια επανεκκίνηση στην καριέρα μου, η αλήθεια είναι αυτή. Είναι ιδανικό που είμαι σε μια ομάδα με τον Παύλο Δημητρίου που τον είχα προπονητή και στον Πανσερραϊκό και βέβαια συμπαίκτες παιδιά που παίξαμε μαζί στον Πανσερραϊκό όπως τα αδέλφια Τριανταφύλλου, ο Μπονέρης, γενικά είμαστε πολλά παιδιά».

-Για τον φετινό Πανσερραϊκό:

«Θεωρώ ότι ο Πανσερραϊκός χρειάζεται στήριξη για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Έχει πολλούς νέους παίκτες, έχει έναν πολύ καλό προπονητή τον Σάκη Αναστασιάδη αλλά αυτή τη στιγμή θέλει στήριξη από τον κόσμο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος