Κύπελλο Ε.Π.Σ. Σερρών: Στους «8» η Δόξα Νέου Σκοπού

Στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών προκρίθηκε η Δόξα Νέου Σκοπού κερδίζοντας με σκορ 6-0 στη Νέα Ζίχνη τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Μεταλλίδη ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους κι αν και το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, στο δεύτερο επέβαλαν τον ρυθμό τους και πήραν το εισιτήριο για τους «8».

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Σερρών: Στους «8» η Δόξα Νέου ΣκοπούΣτο 25ο ο Ντίνος Βόγκλι με σουτ άνοιξε το σκορ, στο 54ο ο Δημήτρης Ράδος με πλασέ έκανε το 0-2, στο 58ο ο Χριστόφορος Μίγγας με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 0-3, ο 15χρονος Κλαίντι Κεβάνι στο 75ο με πλασέ μέσα από την περιοχή το 0-4, στο 82ο Μίγγας με σουτ το 0-5 και στο  86ο Νίκος Πολυχρονίδης με εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας (το ομορφότερο γκολ του αγώνα) το τελικό 0-6. Κύπελλο Ε.Π.Σ. Σερρών: Στους «8» η Δόξα Νέου ΣκοπούΈτσι στην προημιτελική φάση του κυπέλλου έχουν προκριθεί οι: Παραλίμνιο, Σκοτούσσα, Νεοχώρι, Άνω Ποροϊα, Λευκώνας, Χείμαρρος και Νέος Σκοπός. Η όγδοη ομάδα θα γίνει γνωστή στις 14 Νοεμβρίου όταν θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Δόξας Λιθοτόπου με τον Πανσερραϊκό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος