Δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης στο κολυμβητήριο Σερρών

Array

“Εγκρίθηκε από το Υπ.Οικονομίας και Ανάπτυξης η πρόταση που υπέβαλλε ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών για δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας ύψους 1.979.515,70ευρώ” , αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Χατζημαργαρίτη Μαργαρίτη και τον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Θεόδωρο Αραμπατζή χθες το πρωί.

Ο κ. Αγγελίδης δήλωσε την ικανοποίηση του για την ένταξη της πρότασης και υπενθύμισε ότι η δημοτική αρχή κατά την διάρκεια της θητείας της στον τομέα του αθλητισμού υλοποίησε μέχρι τώρα έργα ύψους 2.000.000ευρώ και σε αυτά προστίθενται τα 2.000.000ευρώ της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου που εγκρίθηκαν δηλαδή έχει να επιδείξει στον τομέα του αθλητισμού έργα συνολικού ύψους 4.000.000ευρώ.
Ολοκληρώνοντας ο κ. Δήμαρχος Σερρών είπε ότι πολύ σύντομα στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II” θα ενταχθούν η κατασκευή κερκίδας στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Σκουτάρεως προϋπολογισμού 360.000ευρώ και η προμήθεια ξύλινου δαπέδου και μπασκετών στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών προϋπολογισμού 119.000ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος